Hege Davidsen -
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

GRØNT = LEDIG
Har ikke så mye grønne topper, så lånte en halv-grønn singlet av Martine. Nå skal jeg ut på livet igjen. Siste lørdag som russ (=KLAR). Hm, jeg tror det var noe jeg skulle si, men glemte det av. Jaja. Snakkes! Jo vent! Det er sånn trafikklysfest på Kafka i dag. Vet ikke om jeg skal, men kan ha grønt på i tilfelle... HEHE. Hade!!! 

 • WHITE SCREAMS


  Bilder fra en fotoshoot for lenge siden! 

  God morgen dere! Nå er jeg på farten til å dra ut igjen. Egentlig er jeg veldig redusert allerede... Skal på jobb nå i morgentimene, før jeg skal ut på livet med folkaaa. Russetiden lenge leve! Vi skal gjøre diverse russekrav, fordi vi ikke har gjort så veldig mange til nå. Tenkte jeg kunne legge ut liste over de kravene jeg faktisk har gjort, men kan gjøre det i morgen når jeg har gjort enda flere. Dere får ha en strålende dag. 

 • Natt til 1. mai

  Jeg selv tok ingen, så har fått fra Madelein og Guro! (og avisa). 

  Her er litt av campen! Sinnsykt bra! 


  Haha, under dåpen. Vi ville ikke bli våte, fordi det snødde fra før, jeg var allerede sjuk og de brukte brannslange for å spyle russen. Så vi sto like greit oppe på taket. Jeg så helt vekke ut her, er det mulig. 


  Madelein og meg som gjør russekrav! Kyss en politimann, haha.   Skal vi se. Dagene går helt i snurr for meg. I går var veldig gøy, hvertfall, og natt til første, ikke så veldig. Har fått hjernerystelse, jeg. 

 • BILDER AV RUSSEVOGNA

  Russetida er like rundt hjørnet nå, og jeg kan føle det på kroppen. Jeg er gira, men samtidig litt bekymra. Håper bare jeg overlever, jeg. Hehe. Jeg og 16 andre har russevogn sammen, og heldigvis for oss er den nesten klar til bruk allerede, vi må bare male og fikse litt på den nå til helga. Men i helga er jeg i Oslo på camp, så jeg får ikke vært med å ordne. Vi kjøpte en som ble brukt i fjor, derfor slipper vi å gjøre noe spesielt mye med den. Hurraa:) 

  Her kommer en liten sneak peak på den flotteste!!   Vi skal male over navnene og slikt, og skrive på utsiden av vogna, og så er vi nesten ready! Gleder meg litt.

 • yolo

  Herregud. I går.... Å herregud. Jeg kan bare si det at jeg har aldri hatt en så hullete strømpebukse dagen derpå før. Jeg tror det er mer hull enn tråder igjen på den. Hva, hvor, hvem??? Tre veldig grunnleggende og veldig nødvendige spørsmål. Med en slik start på russetida skal jeg love dere at jeg ikke overlever en DAG lengre enn nødvendig. 

  Kjole fra ONLY

  Av to hundre bilder er jeg sikker på at de som er på alle bildene er helt enig i at jeg ikke bør legge ut noen bilder. Helt seriøst. Yolo-festen gikk fint den, men jeg tror ikke jeg fikk den lappen med sånn utfordring på. Whatever, haha. Var #yolo nok uansett. 

 • IT'S TIME TO GET WASTED

  YOLO

 • R Ø D R U S S 2 0 1 3

  Hei på dere! I dag var det tilbake på skolen, og dagen har vært ganske så tung sett slik at jeg har hatt en helvettes hodepine og en kvalme som ikke kunne overses. Men tross det, har det faktisk vært en fin dag. Jeg møtte mange jeg ikke har møtt iløpet av hele ferien, snakket ut om masse, jeg og Lill-Tove var hardbarska og trente, og! RUSSEKLÆRNE KOM! Jeg hadde tenkt å ta bilder av alt jeg har, meen vi tar det en annen gang, tror jeg. 

  Siden jeg allerede har startet med å legge ut instagram-bilder, kan jeg like gjerne legge til et par flere. Så kan jeg fortelle om helga mi i samme slengen. Siden det er nok folk jævli keen på. Eller hva? :PP

  Fredag var jeg en tur med mamma til byen, og jeg forelsket meg i denne rosa helsekokeboken med masse interessante, sunne og gode oppskrifter til både frokost, middag og dessert og alt du måtte ønske! Så Jeg måtte få mamma til å kjøpe den, og så fant jeg ut at jeg skulle lage ett eller annet fra den. Noe som het "lakserullade med ostekrem", sykt godt faktisk. Litt spesielt, siden jeg aldri spiser fisk og aldri hadde sett for meg at jeg skulle lage noe som helst som har med fisk å gjøre. 

  Dagen etterpå dro jeg til byen, og møtte Karin og Cecilie på Lille Café, hvor vi hadde det veldig koselig. Etterpå dro vi til Karin hvor vi slappet av, før vi lagde mat og så på Silent Hill ogggg på magisk vis endte vi på byen. Ja forresten. Jeg har skadet meg. F-l-a-u-t. (PS. ikke på byen) (brant meg) (det svir) (au)

  Mamma fikk et russekort av meg og gav et til bestemor, og det bestemor hadde sagt var: "SKÅL? æ syns no ho kunne ha skreve "hei". Har ikke bilde av russekortene, men skal som sagt legge ut senere. 

  Sorry hvis du følger meg på instagram og har sett alle bildene... PS HETER FRESHEGE PÅ INSTAGRAM.

  EDIT: 

  Fikk et spørsmål i kommentarfeltet i går, som jeg tenkte jeg kunne slenge med her. Håper vedkomne ser det, da. "Hvordan er det å gå studiespesialiserende?" var spørsmålet. 

  Vel, å gå studie er krevende og avslappet på samme tid. Du har mye fritimer, og har du riktige lærere går det nok veldig fint. Man blir satt til mye selvstendig arbeid, og det forventes at du leser deg opp på forskjellig uten at lærerne har fortalt noe om det. Det kan gå to uker uten at det skjer noe, også har du plutselig en uke med 3 prøver, 2 framføringer, 6 innleveringer og én eksamen. Det var kanskje å ta LITT hardt i, men det er noe slikt. Ellers synes jeg å gå studie er veldig greit. Jeg har jo ikke prøvd noe annet eller sammenlignet det med noe annet, men selvom jeg er veldig sliten og VELDIG lei, så klarer jeg meg og jeg trives. Hallo, tre år er mye. Snaaart ferdig! Hvis jeg kunne valgt om igjen, ville jeg kanskje valgt Media (om jeg hadde karakterer til det) eller idrett, for å få en forandring sammen med alle de teoretiske fagene.  
 • hits