Hege Davidsen -
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

~ V I L L A S U N F L O W E R

Hei!

Nå sitter jeg og Guro på balkongen vår i 7.etasje, med ei helt fantastisk utsikt og en temperatur det nesten er til å syte over! Vi har badet i bassenget og sjekket ut gatene utenfor hotellet (fått tatt ut Lire og kjøpt vann). Vi spiste lunsj på hotellet, og i kveld har vi tenkt å spise ute et sted. 

Vi reiser med Ving og alle bildene er hentet fra deres hjemmeside (ving.no)

Hotellet vi bor på er kjempefint, og jeg er veeldig fornøyd med rommet! Mer oppdatering er det egentlig ikke å gi foreløbig...

Det var så herlig, vi trengte ikke å bekymre oss eller stresse eller plages med noe: alt gikk på skinner. Vi fikk ordnet visum på under et minutt, var de første til å få baggasjen, og ble møtt av de svenske guidene som fulgte oss til bussen vi skulle ta. Da vi kom på hotellet, var det begynt å bli lyst allerede, men vi måtte jo sove uansett (vi var på hotellet klokken 6 i morgest). 

Nå skal vi ut å ta vippeextensions! Det tar sånn to timer, men er veldig verdt det!!

 • KLIPPET MEG KORT!!

  Såå, i dag har jeg vært en tur i byen med Karin og Vilde, der jeg blant annet kjøpte vin og papir. Do not ask, jeg skal vise en annen gang. Det som er viktig nå, er å fortelle hvor sabla nervøs jeg er for morgendagen. Jeg må snart pakke, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal pakke engang. Det vil si, jeg må finne fram pakkelista. I morgen skal jeg nemlig på Forsvarets jentecamp! Gleder meg og gruer meg samtidig. Heldigvis drar jeg ned til Oslo sammen med Hanne-Beate, ei jente i a-klassen - og jeg har dessuten vært i kontakt med flere jenter som skal, og de alle virker veldig hyggelige, så jeg antar det bare er å glede seg!! Flyet går klokken 11, så jeg får sovet ... To timer lengre enn normalt, haha. Kanskje. Må se akkurat dét litt an. 

  Dagens, vett. Blazeren fikk jeg av Karinca. Hun skal flytte (wææ, hun og kjæresten har kjøpt leilighet!!) - og hun hadde flere søppelsekker med klær hun skulle gi bort/kaste. Elsket det, egentlig. 

  Og da jeg kom hjem fra byturen, klippet jeg meg kort. Fordi på mandag har vi nemlig kjønnsskiftedag (ståkuka, uka før russetida), og jeg skal være gutt. Ser jeg ikke bra ut eller????? Heh... Er ikke hjemme før klokken tolv-ett på søndag, så får ikke gjort en dritt da. Og på kvelden på mandag er det russerevy!!!!

  Men nå må jeg kanskje pakke. 

  Kanskje. 

  (Vet ikke om jeg skal ha bag eller koffert... Anyone?) 

 • VICTORIA FALLS - AFRIKA

  Jeg husker det som i går, dagen jeg fikk vite at bidraget mitt til en konkurranse på blogg.no var trukket ut i finalen om tur til Afrika. Jeg satt å hylte i klasserommet og løp ut av klasserommet uten å vite hvor jeg skulle gjøre av meg, haha. Alt var surrealistisk, og jeg hadde nok ikke en fjerneste anelse om hva som egentlig pågikk. Så var det en helg med pining for min del. Jeg tilbrakte hele helga i senga og spammet internett med "stem på meg her"-innslag. Bare en måned etter den dagen satte jeg på et fly på vei mot Zambia som ligger sør i Afrika, sammen med NORAD og Norges Idrettsforbund. Jeg var en dårlig blogger på den tiden, og alle innleggene er slettet (har dem lagret slik at jeg kan se på dem en gang i framtiden), og jeg hadde tidenes dårligste stil, frisyre og jeg var så bleik at Rachel sa at jeg lyste opp i mørket: og det verste av alt var at det var sant også. 

  De bildene dere får se under er fra en av dagene der vi ikke var på prosjekter (tror jeg), men tilbrakte hele dagen ved Victoria Falls, et verdenskjent fossefall, som er utrolig unikt, og 112 meter langt. Det er et skille og en landegrense mellom Zambia og Zimbabwe, og brua som fører deg over fra den ene siden til den andre er et kjent sted å hoppe i strikk fra. Jeg var 17 år, og jeg hoppet i strikk! Så stolt over meg selv, og jeg var ruset på adrenalin i flere dager etterpå, nesten. Jeg husker jeg var sikker på at jeg skulle dø da jeg fløy ned og så vannet brøle der nede. Men alt gikk fint da! 

  Før det hadde vi vært å badet i Devils Pool, et kjent badested i Victoria Falls. Du får bøye deg over kanten og være litt YOLO, haha - og se rett ned i døden, nesten! Det kuleste må være regnbuene man kunne se ned i fossen, som så og si var det eneste man så, utenom masse røyk som steg opp fra vannet... 
  Se så bleik og stygg jeg var, hahaha.

 • RUNDTUR GJENNOM TRONDHEIMS GATER

  Nå ligger jeg i senga, klar for å innta drømmeland. Dagen i dag har vært super, den og. Vi var som sagt tidligere på shopping, og når vi kom hjem var det tid for Mario Kart og så middag med Liv Maja. Etter middag slappet vi av en stund, før vi fant ut at vi skulle gå oss en "liten" tur ut.

  Jeg tok jo selvklart med meg turbukse nedover hit, i håp om å få meg en aketur eller to (noe som ser dårlig ut siden jeg har så "modne" folk rundt meg!). Turen startet med at vi først dro til et tårn. Nå husker jeg ikke hva det heter lengre. Tyholttårnet eller noe sånt. Så gikk vi til Nidarosdomen, over ei stor elv, og inn til torget. Når vi var på torget, var vi helt fortapte og ante ikke hvor vi skulle gå for å komme oss hjem. 

  Vi spurte om veien, og hver eneste person vi spurte var helt sjokkerte og "NEI HERREGUD SKA DÅKK GÅ HEILT DIT? DET ER LANGT AZZ, Æ TRUR NOK DÅKK MÅ TA BUSSEN SJØH". Til tross for alle de sjokkerte menneskene som hjalp oss med å finne veien, kom vi allefall til slutt hjem. (Det tok bare et kvarters tid å gå fra torget lol) Kjempefin tur, og nå begynner jeg å få et lite bilde av Trondheim. På tide! Vet sånn ca. hvor vi bor i forhold til alt i byen. Digg! 

  Tyholttårnet - Det norske svaret på Eiffeltårnet! Celine hadde på en app som talte hvor langt vi hadde gått, og den viste én mil når vi kom hjem! Spreke unger, eller hva! Forresten, her i Trondheim er det full fest på en mandag klokka 9 om kvelden. Seriøst, folk var dritings i gatene. Haha!! 

 • Trondheim city

  Hei! 

  Det er lenge siden jeg har blogget nå, og masse som jeg hadde planer om å blogge om har bare blitt skyvet til siden. Jeg har faktisk tatt masse bilder som jeg hadde tenkt å legge ut, men det ser dårlig ut, altså! Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos broren min i Trondheim. Jeg og lillesøster Celine er på besøk hos han og kjæresten i vinterferien. Vi kom i går morrest, og dro på shopping nesten med det samme, etter å ha suttet på toget i 8-9 timer, så da vi var ferdige på shopping var vi heeelt utslitte! Så da gikk kvelden ut på å spille wii og slappe av. Deilig! 

  I dag er det søndag, så det er jo ikke så mye å gjøre, men vi har allikevel hatt en suuuper dag. Vi var i Nidarosdomen, og etter det fikk vi en rundtur i Trondheim, hvor bror viste oss hvor de har bodd før, pluss av vi var på en utsiktsplass og tok litt bilder. Nå har vi spist middag og slapper av med "extreme makeover". 
  Dette treet har fått skjerf! Det var mange trær i byen som hadde dette, haha! Forstår ikke helt hvorfor noen gidder. Jeg gadd ikke engang å snu bildet slik at det ble riktig vei...... 

  Så, vi har med andre ord hatt en kjempebra søndag. I morgen skal vi på shopping igjen! Gleder meeg!

  Har du en fin ferie??
 • hits