Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

DECEMBER ONCE AGAIN

Da er vi allerede kommet til 2. juledag. Jeg som hadde et mål om å blogge hver dag i desember. Vel, slik ble det jo ikke. Jeg hadde ihvertfall tenkt å vise dere enkelte ting, fordi desembermåneden har vært en både utrolig fin og utrolig forferdelig måned for meg. Jeg har hatt veldig mye å tenke på, og jeg har det fortsatt. Det har fått meg til å innse hvor utrolig flotte mennesker jeg har i livet mitt, som er det for meg gjennom tykt og tynt. Jeg er så utrolig takknemlig. Jeg har hatt en fantastisk julefeiring med familien, og i morgen drar jeg til kjæresten min for å møte hans familie, noe jeg ser veldig frem til. 

Desember
Første desember fikk jeg adventskalender av kjæresten min! Det var en skikkelig koselig overraskelse, og absolutt ikke noe jeg hadde sett for meg. I tillegg hadde han laget ribbe til jeg kom hjem fra jobb! Har verdens beste kjæreste, jeg! Ellers har desembermåneden gått ut på å jobbe (var ferdig 13. desember) - etterfulgt av julebord. Det var koselig, og en fin avslutning på en jobb med fine mennesker. Videre har jeg vært veldig opptatt med mitt, og ikke minst alt julestresset, - få ferdig gaver og slikt. Hjelpes, desember er en fin, men slitsom måned. 


Adventskalender og lussekattebaking med Fredrik og Mathilde ♥♥

 
Julebord ♥


Jeg har vært på julelunsj med jobben (NAAAM), og så har jeg og Caroline kost oss med massasje og slikt. ♥ 


Jeg har bakt julekaker hjemme... Vært på jobb... Og haha. Det siste bilde SKULLE faktisk bli de samme type kakene jeg lagde på det første bildet. Jeg aner ikke hva som gikk galt, jeg. 

Julaften
Så kom julaften med masse mat, kaker, latter og tull. Jeg har så flott en familie som vet hvordan man holder humøret oppe. Jeg og Celine var oppe klokka 8, begynte å ordne oss, så på "Tre nøtter til askepott", dro i kirka, spiste middag med mor og far, Slappet av litt. Dro til dem for å åpne pakker. Kom hjem i 9-tida, og da var jeg så dårlig etter alt godteriet, så jeg kasta opp. Tidlig kveld på meg, for å si det slik.


My dear sisters ♥ 1. desember brukte jeg alle kreftene jeg hadde samla opp på å rydde, vaske og ommøblere rommet mitt. Er kanskje litt sent å ta julevasken etter jul (men jula varer helt til påske), men bedre sent enn aldri (?). Jeg brukte helt seriøst 12 timer (eller mer) før jeg var ferdig, og da hadde jeg skrudd ned nesten alt av bord, hyller og skap jeg hadde på rommet, og kastet tonnevis av ting som jeg har funnet ut jeg ikke trenger. Allikevel har jeg en milliard ting. TING LIKSOM. Hvorfor har jeg ting. 

BRANN
I dag skulle vi egentlig gå julemarsjen på Fauske, som er tradisjon her i familien. Men det ble det ikke noe av, da hele familien forsov seg og ikke rakk påmeldinga. I stedet dro jeg, mamma, Celine og bestemor en liten kjøretur. Da vi kom hjem spiste vi middag. Og vet dere hva, eller? Stearinlyset tok fyr! Det begynte å brenne i stua, og ingen av oss merket noe før brannalarmen gikk av. Celine var kjempeflink og veldig rask å ta med seg mugga med vann og helte over flammene, så alt gikk bra til slutt! Har aldri vært så sjokka i mitt liv, tror jeg. Flammene sto opp fra bordet og jeg var sikker på at det ikke skulle gå bra. 

Dette skjedde for sånn ti minutter siden, så jeg er fremdeles i sjokk, jeg! Mitt største mareritt er at det skal begynne å brenne. Jeg håper alle sammen er flink til å passe på levende lys i jula, nå som vi tenner ekstra mange. Det er koselig, men man vet aldri når det kan gå galt. Jeg har lært mitt, og kommer aldri til å la levende lys brenne uten tilsyn. Huff! 

Vi tror grunnen til at det begynte å brenne er fordi lyset hadde bare falt ned fra staken og begynte å brenne. Det var like høyt som de andre lysene på bildet, så det må ha vært noe slikt. Vi kjøpte lysene på Joker på julaften fordi vi var fri, men de hadde bare én type; en billigtype. Tror det var first price, eller hva det heter. Jeg stoler ikke på de lysene mer, og kommer nok for alltid til å være nøye med hvilke lys jeg tenner.... 

  • spørsmålsrunde

    Jeg tenkte bare å ha en spørsmålsrunde, fordi jeg vet ikke hvordan man blogger lengre. Spør om hva som helst, men hold dere på et menneskelig nivå - så svarer jeg på alt dere måtte ha på hjertet.Tenker at jeg holder kommentarfeltet åpent til i morgen kveld, kanskje. PS: hvis du vil være annonym, så kan du det.

    Her er masse bilder av spørsmålstegn:
  • hits