Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Finally December

Min favorittjulesang akkurat nå: Michael Bublé - Cold December Night

1. DESEMBER 2012 I dag er det 24 dager til jul, og det året her har gått så vanvittig fort! Jeg startet året på Gran Canaria sammen med familien, og som året har gått, har jeg fått mange nye venner og blitt bestevenn med folk som engang startet ut som venner. Det har vært et år fylt av fiasko, men også et år hvor jeg har sett hva som virkelig er verdt å ta vare på i livet, hva som betyr noe og hva som ikke gjør det. Jeg har lært veldig mye, og året som 18åring har gjort at jeg har vokst mye som person. Det er rart å ikke skal blogge mer om hva som foregår på hverdagen min, siden jeg har gjort det i tre år... 

Jeg liker egentlig ikke jula. Jeg elsket den som barn, da jeg gikk i gospelkor og vi øvde inn julesanger, gikk i kirka på julaften, var på juleverksted og lagde "julegaver" og stearinlys, når jeg lekte ute i snøen med vennene mine og søstrene mine, når vi tok med oss kjelkene og akte i bakkene vi kunne finne. Når vi konkurrerte om å få på oss vinterklærne først på skolen. 

Nå er det bare stress. Det er så kaldt ute at jeg ikke får puste, snøen er våt og trekker seg inn i klærne. Jeg må bruke flere tusen kroner på julegaver til andre. Jeg vet ikke hvem jeg skal være hos, mamma eller pappa. Jeg får dårlig samvittighet for ingenting. De 23 dagene før julaften går aldri som planlagt. 

Men jeg vil ha en ordentlig jul i år. Og jeg har store forventninger. Julekaker, julemat, julepynt, masse lys, og koselige stunder med nære og kjære! 
  • hits