Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

CHRISTMAS IN PRAGUE

Det er bare noen dager til advent, og juletiden virkelig tas imot med åpne armer. Juletrær og julestjerner, glitter og lys i hele byen, og julemusikk døgnet rundt. Jeg er så glad i julen, og dette året satser jeg på blir den fineste julen på lenge. For i år skal jeg til Praha i Tsjekkia med ei av mine beste venner for å få julestemning og handle julegaver.

Det finnes nok ikke grenser for hvor mye jeg gleder meg. Vi skal være skikkelig turister, besøke forskjellige kirker, katedraler, museum, kapeller, gater og andre flotte severdigheter. Siri var på besøk hos meg i kveld og vi satt å så på forskjellige ting vi skal gjøre. Det vi gleder oss aller mest til er nok shoppinga, med store kjøpesenter ute i byen, og det kjente julemarkedet midt på torget i gamlebyen, hvor hotellet vårt ligger.  

Jeg er misunnelig på meg selv, jeg. 

I det siste har forresten ting skjedd hele tiden. I går ble katten vår drept, Molly. Hun var virkelig noe for seg selv, og jeg har aldri hatt ei katt som har betydd så mye (utenom Marve om jeg har hatt i 10 år). Hun var egentlig Martine sin, som hun fikk fordi Ariel ble drept av ørna. Det hele er bare tragisk og forferdelig. Jeg tror Martine har gitt opp katt nå og går for hund i stedet. Så hvis noen vet om en hund i Nordland, gjerne valp, så si gjerne ifra! 

Nå skal jeg sove, - jobb og sånt i morgen!

 • EN SLAPP FREDAG

  I går hadde jeg besøk av mine vakre, skjønne skapninger av noen venninner, og jeg hadde laget hjemmelagde vårruller! De syntes visst det smakte godt, så jeg sier meg fornøyd. Men før det, var jeg på jobb, og siden jeg var så trøtt, hadde jeg kjøpt meg en burn og en annen energidrikke. Det viser seg at jeg ikke tåler energidrikker, fordi jeg blir helt rar i kroppen og utrolig kvalm, så jeg kastet opp i går kveld. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har funnet ut av det før, jeg har alltid blitt kvalm av å drikke energidrikke. Så jeg skal hvert fall holde meg unna slik søppeldrikke fra nå av!

   I dag har jeg hatt fri, og det har vært så sinnssykt deilig, - har ligget på sofaen i hele dag. Og så lagde jeg biffstrimler og fløtegratinerte poteter til middag til søster kom hjem fra jobb. Etter det dro vi en tur på shopping, fordi jeg trengte enkelte ting. Nå ligger jeg som et slakt på sofaen igjen, i min favoritt slaskebukse av fleece. Må vel legge meg snart, siden jeg skal opp tidlig og på jobb i morgen. <3lørdagsvakter<3 altså... 

   

 • PHOTOSHOOT MED ØDELAGT KAMERA

  Hei! Skulle ut å ta bilder til bloggen og styre til et nytt design, men så merket jeg at linsa er ødelagt! Kameraet har lenge sunget på det siste verset, men nå er det altså helt stopp, tror jeg. Det vil ikke fokusere i det hele tatt, og det skinner et lys på midten av kameraet. Jeg skal kjøpe meg nytt kamera, - julegave til meg selv? :) Skal jeg fortsette med bloggen er det jo en selvfølge å ha bra kamera! Noen som har noen å anbefale? 

  Nå skal jeg snaart på jobb, men først kommer mamma innom en tur. I går hadde jeg fri, og da vasket jeg og ryddet hele leiligheta, jeg vaska klær, var på shopping og hadde besøk av Cecilie. I dag har jeg også ryddet og så har jeg laget vårruller. Det er deilig å stå tidlig opp og ha hele dagen på seg! 

  Og vet dere hva eller! Neste tirsdag skal jeg på mitt første møte med Røde Kors! Vi skal ha mørkeorientering, og jeg gleder meg skikkelig! Det blir så spennende. Veldig gøy at jeg får være en del av Røde Kors som frivillig. 

 • saturdays dressup  Lørdagens antrekk. Jeg tok på flats i stedet for hælene, på grunn av at da jeg kom ut så jeg at det var is og det var ikke aktuelt engang! 

  Har hatt ei fin helg, og håper du og har hatt det. Nå ligger jeg klar til å ta kvelden, og i morgen er det tilbake på jobb. Jeg er kanskje den eneste i hele verden som faktisk LIKER mandager. Åh, det er helt fantastisk, for etter en søndag hvor alt er stengt, det er null biler i trafikken og skikkelig søndagsstemning overalt, så er det som om hele verden våkner opp igjen på mandag. Og mandag betyr ny uke og nye muligheter! :) Håper du får en fantastisk mandag!! 

 • Kjære tante

  Kjære tante. Jeg hører enda stemmen din tydelig i hodet mitt. Den tynne, bestemte og alltid hyggelige tonen. 

  Det gikk så fort fra vi fikk beskjed om at du hadde kreft, til den tok over hele kroppen din. Den stjal en dag av gangen. Spredte seg ut. Kreft. For et grusomt ord, for en grusom skjebne. Så alt for tidlig, og så utrolig urettferdig. Å se onkel, var tøft. Han var så sterkt og flink, og jeg beundrer måten han har taklet alt. Å se Martine, søstera mi på 14, som også var ditt gudbarn, gråte, var også tøft. Når folk man ikke er vant til å se gråte, gråter, så stikker det langt inne i hjertet. 

  Jeg håper du har det bedre nå. Smertene er borte og du kan endelig slappe av etter måneder med en tøff kamp. Jeg takker for alle gode minner med deg. Hvil i fred. 
 • hits