Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SUSHIKVELD

God kveld! 

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem. Caroline ligger syk på sofaen, og jeg selv er iskald og lurer på om jeg kanskje begynner å bli sjuk selv. I går kveld var jeg og Cecilie på Ohma og spiste sushi, noe som var kjempegodt og ikke minst koselig. Jeg tror det er nesten to uker siden sist vi var sammen, så vi hadde masse å ta igjen! 

Applaus til kvaliteten....

Jeg husker ikke hva noe vi spiste het. Ikke engang desserten. Men det var veeeldig godt ihvertfall. 

Nå må jeg løpe, nå kom Martin med Annas Gatekjøkken-mat til oss! Baconburger!! NAM! 

 • NOVEMBER ADVENTURES

  Heisann!

  Det nærmer seg jul med stormskritt! Det betyr også at det er snakk om dager til jeg står oppstilt som rekrutt på Madla nede i Stavanger. I går begynte vi å lage julestemning her hos kjæresten min. Vi kjøpte inn juletre, julepynt, og diverse. Han har ALDRI pyntet til jul selv før! Vi lagde pepperkakekirke, og jeg, Mathilde og en venninne av Mathilde var så utolmodige at vi begynte å bake pepperkaker mens Fredrik var ute å jogget. Det ente med at vi brente brorparten av det første brettet, haha.   Det er som vanlig et århundre siden sist jeg viste livstegn på bloggen, så det er ikke rart om dere trodde jeg hadde dødd ut. Siden sist har det skjedd så mye at jeg kunne ikke ramset opp alt om jeg prøvde en gang, for jeg husker ikke alt, tror jeg. Men etter bildene mine på den kjære, vakre, nydelige, hvite, digge og snart knuste iphonen min å dømme, har jeg hatt nok å gjøre. Jeg har for det meste egentlig bare jobbet og vært med kjæresten min, da. Jeg har spilt, antakeligvis et par timer for mye, GTA, og det gøyeste (er det noe som heter det?) må ha vært å stjele en jumbojet! Da var vi ganske stolte, haha. Vi skal snart stjele et F16-fly også. 

  ELLERS! Ellers så har jeg FaceTime'a med Marve, katten min hjemme. Jeg har vært på fest (skulle på Donkeyboy men kom aldri så langt... Takker Gud for at jeg har verdens beste kjæreste som tar så godt vare på meg, herregud). Jeg har posert for Plan i Glasshuset, haha. Vet ikke heeelt hvorfor/hva jeg gjorde det for, men velger å tro det går til en bra sak. og så har jeg vært hjemme en tur eller to, og kost maaaaasse med pusitrollene. Jeg tør ikke tenke på hva som foregikk i hodet til Mia på det siste bildet. Hun så seriøst vettskremt ut. 

  MOTESHOW PÅ LAROCK
  Og ja. På lørdag, altså lørdagen som var, deltok jeg på noe veldig morsomt. Kristina, ei venninne av meg som jobber på Verso, en populær klesbutikk i Glasshuset, spurte om jeg ville bli styla og ordna, - og jeg, så gal som jeg er, sa jo ja uten å i det hele tatt nøle. Det var ikke før ETTERPÅ jeg begynte å lure hva dette egentlig var fornoe. Joda: jeg skulle gå på catwalk og vise frem årets julemote! Stylist Erlend Elias var der sammen med Mikkel Gaup, og vi skulle gå på catwalken på åpningen til det nyeste utestedet her i Bodø; LaRock! Vi ble sminka og ordnet på håret av profesjonelle, og det var en veldig kul (og skremmende) opplevelse, og jeg angrer ikke på at jeg ble med, men jeg er glad jeg ikke gikk i undertøy (som mange gjorde, tøffe folk!!). 


  På Cous Cous frisør i sentrum ble vi styla som kjendiser. Alle fikk lik frisyre, en fiskebensflette og sikkert en boks hårspray hver og en million kliper (om det var vanskelig å få ut, spør du????). Hun som ordnet meg på håret var utrolig snill og hyggelig, og jeg ble veldig fornøyd. 


  Ja.. Her ser dere først litt nærmere hvordan kjolen min egentlig så ut. Elsker den, og vurderer å kjøpe den selv. Tror jeg skal gjøre det, faktisk. Kristina som blir sminket, og Susanne som var kommet inn i samedrakten. Hun danset på starten sammen med Mikkel Gaup (!) og var også en av de råtøffe som gikk i undertøy (!!!). På det siste bildet ser dere hvordan sminken ble! 

  (De to øverste bildene lånte jeg av Kristina). Synd jeg ikke har noen bilder av noen av de andre som gikk, eller har fått sett noe av noen andre. Var nemlig backstage når alle gikk, og fikk ikke lov til å gå ut... Men det var uansett veldig gøy, og jeg møtte masse kule og morsomme mennesker! For en dag det var! Vi var i gang fra klokka 15 til midnatt, - det gikk i ett! Og så gøy som det var!! Wiii. 

  #jul #pepperkaker #dekorasjon #GTA #catwalk #mote #fashion #larock #bodø #norge

   

 • JULESTEMNING

     this year, I already got everything I need, everything I want, and everything I wished for. 

  For meg har ikke julen betydd så veldig mye på ganske mange år nå. Det har alltid vært en veldig vanskelig tid, noe jeg tror det er for alle med skilte foreldre. For familien blir aldri samlet på samme måte som den en gang var. Men jeg elsker julestemning og alt som følger med julen. Den lille perioden hvor jeg har julestemning, that is. Det er så umenneskelig koselig! I dag har jeg hatt skikkelig julestemning, og hele dagen har jeg gått med fine julesanger på hjernen mens jeg har vært på jobb. Også savnet jeg kjæresten. Ville mest av alt bare ligge i armkroken hans i hele dag.........  

  Akkurat nå sitter jeg i sofaen og blogger (he he), mens Caroline (samboeren min) lager middag (bakt potet!!!) til oss! Hun er så flink at. Jeg har lovet å lage sjokoladekake til henne som premie, hehe. Og vaske opp...

  JADA... JEG VET... BESTE KVALITETEN! Men Caroline fortjener faktisk et poeng for dette, altså. Smakte godt for en utsulta treningsjente (ja, jeg trener faktisk). 

  Og NÅ, to timer etter at jeg begynte på dette blogginnlegget, sitter jeg i sofaen igjen, etter en stor oppvask og litt sladder med samboeren min (Caroline), og håper at jeg skal bli trøtt snart. Begynner på jobb tidlig i morgen (brannøvelse først på dagen), så jeg må sove nå. 

  God natt! 
 • hits