Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

In this winter wonderland

Så. I dag er forhåpentligvis min siste hjemmeværende dag. Jeg har ikke fått jobbet særlig med skolearbeid som var en del av planen i dag, men skal gjøre noe nå. Det er et herlig vintervær ute og jeg må si det er litt trist å være syk. Dessuten er det stor halloween-fest til helga, og jeg har ikke lyst å gå glipp av den, men så nekter jeg å kle meg ut i lettkledde klær nå som jeg er full av grufulle prikker.. Så kanskje jeg bare dropper hele greia og blir hjemme i stedet for. 

Jeg har drukket kakao og sett på TV i hele dag (med en TV som ikke fungerte), ryddet litt på rommet og gjort litt skolearbeid. Og lille, søte Ariel har vært en god venn, og dullet etter meg hvor enn jeg har gått. Så jeg måtte gi henne til Marve en liten stund, men han syntes ikke så veldig om det, haaha. 

Har hatt lyst å lage videoblogg, men nekter å gjøre det slik jeg ser ut. Har jo hatt mange gode ideer til videoblogg mens jeg har vært sjuk, jeg.

 • THE FIRST SNOW

  //var ute en tur i sta, måtte ta noen bilder av nysnøen! 

  Jeg har vannkopper (og ja det er rart fordi alle jeg kjenner har hatt det når de var så små at de ikke kan huske det og det er uvanlig å ha det når man er så gammel som jeg er), og de tre søstrene mine har/har hatt det nå også. Jeg har vært hjemme en uke fra skolen allerede, og jeg hadde feber i fire dager... Nå skal jeg være hjemme et par-tre dager til, muligens en hel uke til, fordi jeg er fortsatt veldig prikkete. I dag var jeg ute for første gang i snøen. Det var så utrolig rart å gå i snø igjen. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å elske snøen ut måneden og så er jeg lei. For min del synes jeg snøen KUN burde eksistert fra slutten av november til 1. januar. Det hadde vært perfekt.

  Grunnen til at jeg blogger selvom jeg har sluttet er fordi jeg ønsket å dele med hele verden at jeg er syk og at snøen burde vare i kun en måneds tid. Liksom. Og mye fordi jeg vet jeg ikke har lesere på bloggen lengre så ingen kommer til å lese dette uansett. Så da går det greit. 

  Jeg gleder meg mer og mer til julen i år. Har utrolig julestemning. Skal spørre om Celine vil bake julekaker med meg i morgen, haha. Det er antakelig LITT tidlig for det, men jaja! Vi har ikke noe bedre å gjøre, vi hjemmeværende, syke barn. 


  //bilder fra weheartit.com 

  JULESTEMNING!!
 • hits