Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JAKTEN PÅ JULESTEMNING, - I PRAHAHeisann!

Da har jeg og Siri bestilt oss en ferietur til Praha! 9. desember reiser vi til Tsjekkia i søket om årets julestemning. Vi er begge veldig glade i jula, og den har alltid betydd mye for oss. Vi har dessuten feiret førjulstida sammen siden vi var små, da vi begge var i barnegospel og deltok på masse juleshow og diverse. Det skal bli så fantastisk å reise til Praha med henne, handle julegaver på de kjente, store julemarkedene, være turister og besøke museum og gamle bygninger! Vi er alle fall helt forelsket, og vi gleder oss masse! Og nå sitter jeg og hører på julemusikk og kan ikke glede meg nok, altså! Jeg kan ikke veeente! Det er under tre måneder til juuuuul! 

Vi har ikke tenkt å ta med oss så mye, siden formålet er shopping, men en ting skal vi ha med oss, og det gjetter du ikke! Vi skal nemlig ha med oss skøyter! De har store skøytehaller, noe vi gleder oss veeeldig mye til å teste ut! Vi har lest om ting vi må oppleve mens vi er der nede, og vi er begge enige om at det skal være museer, sightseeing i gamle bygninger, shopping på senter og slikt på dagtid, og på kveldstid skal vi oppleve de store julemarkedene, gå turer i kulda og skøyte i skøytehaller. Herlighet som jeg gleder meg! 

Har du vært i Praha, og har du noen ideer på hva vi bør gjøre? :) 

 • HØSTSTEMNING

  Hei! Nå venter jeg og Celine på at tvillingene skal komme opp til huset med hestene, for de skal ta oss med på ridetur! Haha, jeg er så evig ikke noe hestejente, men det er veldig, veldig, veldig koselig å ri i høstværet. Jeg og Celine har vært å gått tur siden vi ikke har nett. Haha, befriende? Kanskje. i morgen skal jeg til Dermika skjønnhetssalong og fikse øyevippene mine, GLEDES. Jeg har mistet sikkert åttehundre vipper, så jeg får fnatt av å vise meg i offentligheten (har vippeextensions).  Ha en fin tirsdag! 

 • STORM

  Det er rett og slett drittvær her nord, og pga lynet slo ned i huset, har vi mistet internett. Derfor blir det mobilblogg i dag. Hadde håpet de skulle få ræva i gir og fiksa det til nå, men så enkelt er det jo ikke!!! Det har jo vært helg da, så jeg kan vel ikke klage eeegentlig.

  Akkurat nå baker jeg brød, samtidig som jeg spiser frokost. Det er så kjedelig å ha så mye fri, spesielt når det er drittvær ute og nettet er nede. #problems

 • 15 TEGN PÅ AT DU HAR DRUKKET LITT FOR MYE

  Hadde du det gøy på fest i går?

  Vi har alle (les: alle som til tider liker å kose seg med en real fest) fått et litt for høyt inntak av alkohol i kroppen, og nådd det punktet hvor man kan kalle seg "full". "Dritings" er det også noen som kaller det. "Sørpings", "møkkings", "bedrukken"... Ja, noen kaller det til og med "nedsnya". Og noen ganger er det litt vanskelig å merke det, før det faktisk er for sent, og man har gått på en såkalt... Snurr. Her er noen kjennetegn du kan se etter når du kjenner giften har tatt litt av, og du lurer på om du kan gå under kategorien "nedsnya". 


  1. Når bokstavene på mobiltastaturet flytter på seg. 
  Du prøver å skrive en melding, men hver gang du skal skrive for eksempel "jeg", så blir det "Hrg", åpenbart fordi tastaturet gjør narr av deg og bytter om på bokstavene.

  2. Den dårlige ideen du hadde for en time siden, er plutselig den smarteste du har hatt. 
  Og den SKAL (SKAL!!!) gjennomføres. Uansett om det er å gå i gata uten sko, eller bruke tequilakorken som hatt hele kvelden. Eller forsåvidt å ta trillebåra med ned til nærmeste utested............ 

  Drunk Tv animated GIF

  3. Du ser ikke hvorfor du skal skjemmes over å danse på bardisken. 
   Hvorfor IKKE? Og hva gjør det om kjolen er litt kort og rumpa mest sannsynlig vil vises? PARTY!

  4. Du blir veldig glad i personer du har snakket med én gang. 
  "Å HEEEEEI, ER DET DEEG, NEI GURIMALLA SÅ HYGGELIG, DET VAR ALTSÅ VELDIG KOSELIG, GI MEG EN KLEM OG EN SELFIE DA" 


  5. Klokka er det du vil den skal være. 
  Er klokka halv 1? På tide å dra fra vorset? Neida, god tid, vi venter litt til. Må bare ta en dram til. 

  6. Dårlige sjekkereplikker. 
  "Gå å hent jakka di, du har fått napp!"  Nei, plis. 

  7. Når du går går ute i ørtåførti minusgrader i skjørt, og synes temperaturen er ganske grei. 
  Men det var jo iskald når jeg gikk i bukse ute i går? For en varme som kommer om natta, altså. Det må være global oppvarming, det. 

  8. Når du har 300 sekunder på Mystory på snap.
  "Oi, et tre, det må jeg dele med alle jeg har på snap, men jeg har ikke tid til å sende det til noen så jeg bare deler det her, jeg"

  9. Når du har problemer med å åpne dodøra, åpne buksene dine, dyppe potetgullet i den store skåla med dip, treffe glasset du skal helle spriten oppi, sette deg på stolen uten å bomme..... You guessed it, - you are drunk!! 

  10. Du snakker i telefonen med noen du ikke burde snakke med.
  Mest sannsynlig kjefter du på vedkomne, og der og da virker det som en veldig god idé.

  11. "Har jeg fortalt deg om den gangen da jeg.."
  ......... - Ja. Sånn 17 ganger. 

  12. Du legger planer du absolutt ikke kommer til å overholde.
  "Vi står opp klokken 10 og så spiser vi en god frokost sammen alle sammen og så går vi på fjelltur på den høyeste toppen og så reiser vi til Afrika på kvelden, date!" Nei. Nei, du blir ikke å gjøre det. 

  Drunk Home Video animated GIF

  13. Du finner ut at du skal løpe.
  Alt er så lett når man har drukket litt (litt for mye), det kjennes ut som du flyyyyyyr! Blir ikke sliten engang! 

  14. Når du blir skikkelig emosjonell og har dype samtaler med tilfeldige folk om livet. 
  "Ja, jeg tror vi kommer til himmelen, eller hva skjer egentlig når vi dør? Jeg vet ikke, men jeg tror vi kommer til en bedre plass, for Jorda er så forurenset og miljøskadet og det er så trist og krig er ikke bra og vet du det var veldig interessant å snakke med deg, du er jo like reflektert som meg, jo!" 

  15. "I am not as think as you drunk I am"
  Bare gå hjem og legg deg, du. 

  God søndag, godtfolk! 

  PS. Internettet ble ødelagt i stormen, så jeg fikk ikke blogget i går. Håper ingen gråt seg i søvn 

 • HESTEJENTA HEGE

  Heisann! I dag er jeg bare skikkelig sliten, og valgte å være hjemme denne lørdagen. Jeg skulle egentlig på konsert med ItaloBrothers, og hadde gledet meg SUPERMASSE, men solgte billetten og dro hjem i stedet. Det var blant annet på grunn av at jeg ikke hadde mulighet til å komme meg hjem i natt, og fordi jeg rett og slett ikke hadde lyst å drikke. Så nå er alle vennene mine ute på byen, noen på konsert og noen på fest, - og jeg har vært i stallen med søstrene mine og ei venninne av dem. 

   
  Mamma har jo bygd stall til hestene våre, og var ferdig med den i går, like før uværet slo til! Jeg er skikkelig stolt og imponert over hvor flink mamma er!! Men jeg er glad det ikke er jeg som har ansvaret for hestene, jeg aner ikke hva jeg holder på med der inne. 

  I går var det skikkelig uvær her, det lynet og tordnet hele kvelden og natta, og det tok faktisk internettet vårt! Jeg hadde besøk av Cecilie, og vi lå i senga oghørte plutselig en slags eksplosjon. Da hadde lynet slått ned og nå har vi ikke WiFi lengre. Og ikke får vi fiksa det før mandag, heller. #livet ... Akkurat nå har jeg kobla til PCen med 3G-nettet til mobilen, bare for å blogge for dere ? haha.

  Hadde det veldig koselig med Cecilie i går, forresten. Det er så sjeldent vi får tid til å møtes, så vi har alltids tonnevis av ting å prate om. Også koste vi oss med gulrøtter, agurk, dip og sjokolade - så vi hadde det jo som plommen i egget, vettu! 

  Håper dere har en flott lørdagskveld! :) 

 • BLACKHEAD KILLER MASK

  Hei! Har du hørt om den populære ansiktsmasken "blackhead killer"? Det hadde ikke jeg, helt til søstera mi hadde kjøpt seg et sett med disse. Jeg fikk prøve en i dag, men hun advarte meg etter å selv ha lest masse negativt om disse maskene. De skal visst være veldig effektive mot hudormer, eller såkalte blackheads  Masken er en svart, tykk gugge som man kliner i ansiktet. Jeg personlig syntes den var enkel og grei å påføre, utfra andre ansiktsmasker jeg tidligere har prøvd. Den er dessuten grei å ha på, den klør ikke og så lenge man slapper av på smilebåndet så merker man ikke at den er på.

  Det står på pakkene at de skal være tørre etter 10 minutter, men det er da ikke tilfellet. Hvis man smører et rimelig tynt lag på, tar det kanskje 15 minutter, men jeg hadde min på en halvtime før den var helt tørr. 


  Masken får du kjøpt her

  Man river av masken når den har tørket helt. Dette syntes jeg var veldig enkelt, og jeg fikk av masken i en hel del. Det var ganske vondt, men det er jo fordi den river med seg alle urenheter. Da jeg var ferdig, skylte jeg ansiktet med en god scrub, og smurte meg inn med en ansiktskrem fra Clarins

  Huden min kjennes kjempemyk og glatt ut, og jeg kan absolutt si meg fornøyd med resultatet. Det eneste er at huden ble ganske rød i områdene hvor jeg hadde masken, men dette regner jeg med roer seg ned etterhvert. Jeg tror det er litt fra person til person om denne masken er effektiv eller motsatt. 

  Har du prøvd blackhead killer mask før? 

 • 7 GRUNNER TIL Å IKKE REISE TIL TYRKIA/ALANYA

  Jeg tenkte å skrive syv grunner fordi syv er et ulykkestall og det passer ganske greit. Jeg har vært i Tyrkia 3 ganger nå. 2 av dem har vært i Alanya. En gang i Side. Og greit nok, man kommer seg levende gjennom det. Og stranda er fin og temperaturen er vill. Men jeg har en del grunner her til at du burde finne deg et annet reisemål enn Tyrkia. SPESIELT om dere er en jentegjeng som reiser på venninnetur.   1. Sesongbasert turisme, - det er kaldt om vinteren der, og varmt om sommeren. Og ikke bare LITT varmt. Dessuten er det bare turister der mellom juni-august. Vi var der i september, og det var jo turister der da og, men ikke i nærheten av så mye som det er om sommeren. Og det er egentlig alt for varmt til å gå ute i gaten i sommermånedene. Da vi var var det faktisk ganske greie temperaturer. Skal du reise til Tyrkia, må du nesten reise på sommeren. Og helst tidlig i sesongen, for i slutten er tyrkerne helt gale. 

  2. "Sint som en tyrker", er et ordtak bestemor har etter sin mor eller bestemor, - som aldri hadde vært i Tyrkia. Allikevel er det kanskje veldig kjent, at tyrkere er sinte mennesker. Eller kanskje de egentlig ikke er det, det er bare kulturforskjellene som gjør at vi lett tolker dem som sinte? Vet ikke, men jeg ble sparket av en tilfeldig dame på åpen gate nede i Alanya, som deretter ropte masse dritt som jeg ikke aner hva betyr. Om jeg var sjokkert? Ja. Og de ble faktisk ildsinte på oss fordi vi ikke ville komme på "pool party" på hotellet. Jo, de blir lett sinte, og hater kresne og griske turister. Og alle misforståelsene vi ble møtt med der nede, som førte til masse gråting og frustrasjon, - det var virkelig ikke noe gøy. 

  3. Shoppegatene er helt jævlige. Unnskyld ordbruket, men det er faktisk det. Er det noe jeg elsker til vanlig, så er det å shoppe. Jeg blir rolig og avslappet av shopping og det kan redde meg fra alle problemer (nesten). Men i Tyrkia kommer de løpende etter deg, river deg i klærne, maser og følger alle dine skritt, og skal gi deg en "good price just for you". Og sier du at du er fra Norge, er det en selvfølge at du er rik og da får du det dobbelt så dyrt som en fra Russland. Jeg kan konkludere med at jeg HATET å shoppe i Tyrkia. ikke bare på grunn av alt maset, men også på grunn av pruting. Jeg synes det er så flaut! Vi var innom et kjøpesenter en snartur, men det var ikke SÅ imponerende, med kun et par butikker som faktisk var ordentlige klesbutikker.

  4. Miljøet er dessuten skikkelig forurenset. Du kan se det på himmelen, for den er nesten like grå som skyene enda det er skyfritt. Går du i en mellomgate lukter det søppel og dritt, og løshunder og katter hopper over alle kanter og veier. Heldigvis har de rene restauranter, - vi var faktisk ganske fornøyd med det tyrkiske kjøkkenet. Allikevel har jeg hørt om veldig mange som har blitt matforgiftet og om dårlige restauranter, så man må jo være obs på hvor man spiser også! 

  5. Forventningene til tyrkerne er kanskje det verste. Jeg vet man ikke skal kamme over alle med en kam, - eller hva det er man sier, men jeg kan ikke noe for det. Tyrkere er og blir helt kliss like. Spesielt de som lever av denne turismen. De har ingen grenser, og det er skremmende hvor langt de er villige til å gå. Ikke bare hvordan de er i shoppegatene, hvor de river tak i deg og roper etter deg, men også de på hotellet og de i gatene ellers. Jeg blir flau over hvordan de "puser" etter folk og forventer å få oppmerksomhet. Seksuell trakassering kalles det! Og det er ikke greit! Jeg følte meg bare skitten og fæl etter å ha gått gjennom en gate, fordi man får ropt slike herslige ting etter seg. 

  6. At man ikke kan gå alene. Jeg er typisk selvstendig og liker å gå litt for meg selv. Spesielt om jeg skal handle og sånt. Men i Tyrkia er visst det umulig. Bare jeg gikk ned i vannet alene, var det tyrkere som svømte etter meg og spurte om jeg var her med kjæresten min og hva jeg skulle på kvelden (!). Vi kunne aldri gått alene på gaten, fordi man er rett og slett ikke trygg, og for alt man vet kan man bli kidnappet, eller satt i fengsel for den saks skyld. Ikke vet jeg, men det er ikke mye stabilt der. 

  7. Den siste grunnen til at du absolutt ikke burde reise til tyrkia, er partylivet der. Joda, det er vilt og sykt morsomt de to første dagene når du står oppå bardisker og danser og alle lysene står på deg og drinkene kommer i hytt og gevær, og du kan gjøre hva du vil, bare fordi du er jente og kommer inn hvor og når som helst. Men det er rimelig farlig, fordi du vet aldri hvor mye du får i deg, HVA du får i deg, og plutselig har du null kontroll. Det ryktes om doping og folk som stikker sprøyter i folk, bartendere som blir betalt for å dope ned jenter, og det som verre er. Jeg priser meg lykkelig for at ingenting av det der skjedde med oss, for det kunne vært svært uheldig! Og jeg har hørt fæle historier fra andre om det. Dessuten går man lei det vanvittige partylivet, for det er jo det samme, om og om igjen. De samme barene, de samme, gale bartenderne, de samme drinkene... Og haha, de samme gratise "shottene", som visstnok bare er saft. 

  Skål for et nytt reisemål neste år! 

  Beklager for at jeg var så negativ her nå, jeg skulle gjerne skrevet grunner til å reise dit, men jeg vil ikke anbefale noe jeg ikke mener er verdt det! Og du kan si hva du vil, du som elsker tyrkia og har vært der en million ganger, om at noen tyrkere faktisk er snille og de vil ditt beste; de er kun ute etter en ting uansett og det er en norsk, rik kjæreste. Eller penger generelt. Jeg kødder faktisk ikke. 

 • OUTFIT/OF/YESTERDAY

  Gårsdagens outfit. siden jeg var alene hjemme og deretter på jobb fikk det bli kleint bilde-i-speilet. 

  I går var jeg på jobb til drømmene hentet meg i nattetimene, og i dag skal jeg være med min gode, fine venninne Siri. Vi skulle egentlig gå på Heggmotind, men siden været ute sier nei, har vi funnet ut at vi må sette den planen litt på hyllekanten foreløbig. Til søndag kanskje? Uansett, jeg håper dere får en fin dag! :) 

  Hva gjør du når det er dårlig vær ute? 

 • TIL DEG SOM HANDLER I BUTIKKEN

  Fant dette innlegget HER, og siden jeg jobber i matvarebutikk, og jobber i kassa jeg også, så syntes jeg det var moro å lese dette - for det er så mye som stemmer, og det er så mye jeg bare må trekke på smilebåndet. Så det er altså ikke bare jeg som irriterer meg over at noen MÅ ta en plastpose utenpå brødposen slik at jeg ikke kan scanne brødet uten problemer?! Haha. Les og lær, folkens! Mye stemmer så overraskende bra. 


  Haha. Jeg elsker jobben min, stortrives med både kunder og medarbeidere. Kiwi er en fin arbeidsplass. Og man har alltids nok å gjøre, og ikke veldig overraskende, så er vi normale mennesker (tildels) som liker å omgås andre hyggelige mennesker! 

  1. Vi starter med det enkleste, dette er helt basic. BRUK skillepinnen! Det gjør det så mye enklere for oss alle ? meg, deg og også han foran deg som slipper å få slått inn dine varer. Det er nemlig ikke alltid like lett å vite om det var du eller han foran deg som skulle ha den boksen med makrell i tomat til kveldsmat.

  2. Det er helt ok å betale med mynt, men vær så snill å ikke ta opp en BÆREPOSE med kronestykker 16.30 en fredag ettermiddag. Spesielt ikke sleng på ?hehe, jeg har litt mynter jeg, høhø?. Det er ikke morsomt.

  3. Hvis du likevel insisterer på å betale med BÆREPOSEN med mynter, så legg på en og en mynt i cashguarden. Ja, det tar lang tid, men det tar enda lenger tid når du prøver å presse oppi 5 av gangen, for de 4 andre detter bare igjennom. Igjen, og igjen, og igjen. Og igjen. Til du kanskje fatter poenget til slutt.

  4. Her kommer en viktig regel, som nok ikke gjelder de fleste, men hvis du er en av disse som beskrevet under: slutt med det. Dette handler altså om å bytte ut papirposen rundt brødet du kjøper. IKKE ta en first price loff-pose rundt det dyreste grovbrødet. Jeg driter egentlig i det, men blir så flau på dine vegne når jeg ser det. Det ser så dust ut, så bare slutt med det. Plis.

  5. Dette med brød er visst ikke helt enkelt, så her er enda et lite tips. Etter du har skjært opp brødet ditt, ta FØRST på den lille plastikkposen, DERETTER papirposen. Så kan brødet faktisk scannes i kassen! Vi tar det en gang til: FØRST gjennomsiktig plastikkpose, SÅ papirposen som brødet opprinnelig lå i.

  6. Ungen din. Den er sånn passe søt, stort sett. Men vær så snill å ikke la ?poden? betale når det er 7 meter kø bak deg. Er det ikke det kan du stå der og bruke så lang tid du bare vil. ?Gi en krone til damen da, lille prinsen min. Kom igjen, gi damen pengene nå. Damen blir sint hvis du ikke gir henne pengen du har i hånden?. Og nei, jeg blir ikke sint på ungen, jeg blir irritert på DEG. ?Gullet? vil jo åpenbart ikke gi ?damen? penger, så betal selv! Og når gullet/poden/prinsen/whatever/ har klart å gi fra seg mynten sin, så vil jeg bare minne på om at det er normal folkeskikk at man GÅR vekk fra kassen, og ikke lar ungen stå med sine møkkete sko oppå samlebåndet på varene til de andre kundene.

  7. Det er selvsagt helt greit å ombestemme seg. Jeg kan godt forstå at kyllingfileten fra kjølerommet fristet da du var der inne, men at du plutselig heller vil ha gryterett til middag når du ser de fristende toro-posene på vei mot kassen. Og da er det selvsagt helt i orden å angre seg angående kyllingfileten, og du skal til og med slippe å gå tilbake med den, bare gi den til meg i kassen så skal jeg gjøre det for deg! :) Men det du IKKE skal gjøre er å stappe pakken med kylling bak toro-posene, så jeg finner den 3 dager senere. Det skjer oftere enn man skulle tro. Slutt.

  8. Til slutt, smil ? si takk. Eller i alle fall ikke gå aktivt inn for å ikke være hyggelig. Jeg er nemlig alltid hyggelig mot deg! Og tro det eller ei, så trives jeg i butikken, men jeg hadde trivdes enda bedre om reglene ovenfor ble fulgt.

  Nå skal jeg snart dra på jobb, - så håper jeg at jeg ser deg der, og at du bruker skillepinnen når du kommer til kassa! Så blir alt så mye enklere :) 

 • AUTUMNTRIP

  God kveld! I dag har jeg vært hos legen for ørtende gang, - stamkunde hos legen, jeg. Ting begynner å gå betydelig bedre nå og det gjør meg veldig lykkelig. I dag var jeg i så godt humør, ikke bare på grunn av legetimen, men på grunn av det nydelige høstværet! Jeg elsker høsten. Selv om det er slutten på året, er det som om høsten alltid er starten på noe nytt. Jeg elsker alt med høsten. Luktene, fargene, stemningen, og det faktum at insektene har tatt sin vei, og man kan gå i fred uten å bli stukket ihjel. 

  Høsten er rett og slett en magisk tid, og jeg blir helt forelsket i naturen. Jeg var helt i hundre i dag, det er sååå lenge siden jeg har gått på tur nå at det er flaut. Jeg har jo vært temmelig syk, og har vært uten motivasjon veldig, veldig lenge. Men det er up and going, og jeg har lyst å ta på meg turklærne igjen og finne enda et fjell. 
  Glemte selvfølgelig å ta med vann! Så da ble det vann fra bekken! :) 

  Jeg brukte bare en halvtime opp til toppen, og tidligere har jeg brukt en og en halv time, - så jeg var temmelig overraska, - for det var til tross for at jeg gikk en stor omvei! men jeg brukte lengre tid ned enn jeg har brukt før, for jeg tulla meg skikkelig inn i skogen... Men men. Det var en nydelig tur. Det er ingenting som slår en tur i skog og mark for å klarne tankene og komme til seg selv. 


  Grunnen til at jeg brukte lang tid ned? Tusen millioner juletrær jeg måtte krype gjennom... 

  Forresten. I Tyrkia tråkka jeg over, og jeg har vært hoven på foten siden da, og jeg kjente det var ekstra vondt å gå i fjellet, spesielt nedover! Nå er det kanskje verst, for jeg vet ikke hvordan stilling jeg skal ha den i for at det ikke skal gjøre vondt... Noen som har tips, eller har tråkka over før? (første gang jeg har tråkka over så jeg har fått en skade av det...) 

  Nå skal jeg slappe av. BURDE pakke ut av kofferten fra Tyrkiaturen. BURDE. Men gidder jeg? nei.... 

 • SUPERENKELT KRØLLETIPS

  God mandag!! Eller er det mandag? Jeg sliter sånn med å følge med på dagene. Nå som jeg har hatt ferie, og i tillegg jobber bare et par dager i uka, blir alt snudd helt på hodet. Lørdag for meg kan være på torsdag, og fredag på mandag. På lørdag var jeg sikker på at det var mandag, og alt er bare helt absurd. 

  Og som om ikke alt er forvirrende nok fra før, så våknet jeg til en million snaps og avisartikler og det som verre er, av snø! Jeg begynte å lure på hvilken måned vi var i også. Men etter å ha sett ut av vinduet, kunne jeg slappe av igjen. Snøen hadde ikke kommet hit enda.   Forresten har jeg et enkelt krøll-håret-triks til dere! Et supertriks er nemlig å sette håret opp i en kjempehøy hestehale, og så krølle det. Det tar kanskje 10-15 minutter, og du får krøllet hele håret. Jeg aner ikke hvorfor det tar så mye kortere tid, er jo like mye hår.. Kanskje det er fordi man har bedre oversikt? Nei, jeg aner ikke. Etterpå er det bare å ta ut strikket og voila! 

  Nå må jeg dra, skal snart på jobb!

 • FØR OG ETTER VIPPEEXTENSIONS

  Den følelsen når du har våknet opp klokka 5, dusjet, ordnet deg, spist, pakket veska og er klar for å gå ut døra og dra på jobb klokka 7, og du finner ut at du kunne sovet til halv 7, fordi du ikke skal dra før halv 9. Det er så typisk.... 

  Uansett, i Tyrkia fikk jeg ENDELIG ordnet vippene mine igjen. Jeg tok vippeextensions første gang i fjor på nesten samme tida, også da i Tyrkia (koster bare halvparten så mye!). Jeg fylte på hver måned ca. frem til jul, da jeg sluttet blant annet fordi jeg skulle i forsvaret. Jeg har sett meg tapt av vippene, jeg er avhengig! Og jeg personlig synes at selvom det er en dyr vane, er det en veldig grei vane. Jeg har jo venner som bruker like mye, om ikke mer, på snus og røyk i måneden, så hvorfor skal ikke jeg kunne bruke penger på vipper, så jeg slipper å bruke sminke? 
  De tre øverste bildene er åpenbart før, og de tre under er etter! Jeg er fornøyd nå, selvom jeg gikk gjennom litt av en prosess for å få det slik jeg ville ha det. Tyrkere...... Neida. Jeg har allerede bestilt time til påfylling, noe man må/bør gjøre hver 3. uke ca.

  Har du hatt/har du vippeextensions? :) 

 • VINNER AV KONKURRANSE

  Hei! Rett før jeg dro til Tyrkia, satte jeg igang en konkurranse hvor man kunne vinne treningstøy til en verdi av 300 kr. Vinneren av konkurransen ble Marthe! Gratulerer så mye, jeg tar kontakt med deg for sending av premien din. :) 

  Ellers har jeg hatt nok en latmannsdag, hvor jeg har vært kvalm og trøtt om hverandre, og jeg har enda ikke fått pakket ut av kofferten. I morgen skal jeg på jobb klokken 9, men jeg gleder meg faktisk. Spiste vårruller til frokost i dag, siden klassen til søstrene mine har solgt det for å tjene penger til klasseturen. Det har visst gått utrolig bra, og de har hvertfall nok til å reise til Polen! Heldige dem, - da jeg gikk i 10. klasse, fikk vi bare lov til å reise til Oslo og Tusenfryd....

  Og så har jeg slappet av med dyra mine, haha. Mamma og de har bygd stall mens jeg har vært borte, så jeg var der og så litt på den. Uansett, nå må jeg prøve å pakke ut litt før jeg tar kvelden, for jeg skal nemlig tidlig opp og på jobb i morgen! :) 

   

 • OUTFIT OF THE DAY


  Var på Ohma med jentene mine i dag, verdens deiligste sushi skjønt! Kjempegodt å være tilbake i Norge og norske restauranter. Antrekket i dag var litt annerledes enn det har vært den siste uka, med vinterjakke og skjerf, - men jeg klager ikke! :) 

 • SEE YOU NEVER, TYRKIA!

  Heisann! Jeg har ikke blogget siden første dagen i Tyrkia, så jeg håper ingen trodde jeg døde der nede! Vi har hatt en helt vill ferie, med syke oppturer og nedturer. Jeg vil ikke engang skrive om alt vi opplevde, men jeg anbefaler INGEN å reise til Alanya. Å være fire unge jenter på harrytur/partytur, var IKKE lurt. Tyrkere er et spesielt folkeslag, spesielt de som lever av turisme. Man har så forskjellig kultur og andre levemåter, så det oppstår så veldig lett misforståelser. 

  Jeg vet faktisk ikke hvor eller hvordan jeg skal starte å skrive om denne ferien. Vi har hatt så mye å styre med, noen mistet stemmen, noen fikk gnagsår, noen tråkka over, noen ble lurt, noen kastet opp, noen ble sparket midt på åpen gate av en ildsint tyrkisk dame uten grunn, og masse annet som jeg ikke har lyst å gå inn på engang. Nei, ALDRI mer Tyrkia. 

  Men vi opplevde masse fint også, og det vil jeg gjerne blogge om for dere! Når man er på en sånn tur som det vi var på, så må man kanskje regne med at det skjer ting, og at ikke alt går etter planen. 
  Vi fikk gjort så mye bra og fint også i løpet av uken vi tilbrakte i den forferdelige byen Alanya, haha. Vi fikk ordnet hår og negler, føtter, øyevipper og øyenbryn. Vi møtte noen gutter fra Norge som vi ble veldig gode venner med og som vi hadde det utrolig gøy med de dagene vi rakk å være med dem, vi kjørte med sånn rund båt-ting som dere kan se på et av bildene over, etter en vannscooter, og det var viiiilt! Skal du til syden anbefales det på det sterkeste!! Vi lå på stranda med drinker i hytt og gevær, og storkoste oss i varmen. Vi var på kjøpesenteret Alanyum (?) og vi spiste masse god mat. Vi spiste kanskje i overkant mye. Vi badet i sikkert 40 varmegrader i havet, og møtte masse rare/morsomme/snille/slemme/teite/fæle tyrkere, og vi har nok minner for livet! Ja, også tok jeg min første tatovering! :) 

  Nå er jeg så sliten at jeg har ikke vært i stand til å gjøre noe som helst siden jeg kom hjem,. Jeg er helt utslått, og det tror jeg de andre jentene også er. Vi har opplevd så mye på så kort tid, så nå skal det bli veldig godt å kommet tilbake til hverdagen. Jobb og kulde venter, og jeg gleder meg! :) 

  Men først skal jeg ut å spise med alle jentene i kveld. Vi skal spise sushi, som kanskje er blitt signaturretten for gjengen vår. Det er så fantastisk, fordi det er ikke såå mange som liker det, men alle jentene i gjengen vår elsker det. Endelig skal vi være alle jentene samlet! Seees :)

 • FIRST DAY  Heisann! Da er første dag i Tyrkia snart over, og vi er så klareeeee for denne kvelden, at dere aner det ikke. I dag har vi ligget som slakt på stranda, tææna og drukket strawberry daiquiri på solsenga, - altså livet har vært perfekt i dag. Vi har vært på restaurant å spist både frokost og middag, og vi er storimponerte over maten her (jeg er jo litt kresen da, så jeg har ikke smakt så mye nytt).

  Hotellet er kjempefint, og vi har store rom. Jeg og Sofie sover på et rom, mens Karinca og Madelein sover på et annet, og så har vi kjøkken og stue (som vi har tatt alle møblene fra og plassert på rommene). Nå skal vi kose oss med litt vin! Snakkes senere :) 

   

 • KONKURRANSE!!!!!!

  I samarbeid med prismatch.no kjører jeg i gang en real konkurranse! Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden deres HER - og kommentere i kommentarfeltet under hva du vil ha (legg gjerne ved link til det du vil ha). Du kan velge hva du vil opp til 300 kr. På prismatch.no finner du alt av treningstøy ++, og alt til en veldig fin pris! 

  Husk å legg igjen kontaktinformasjon (e-post) med kommentaren din. 

  Konkurransen avsluttes neste søndag!  

  Nå skal jeg løpe ut i regnet igjen, for det er nemlig jobbkveld for min del. Ha en riktig fin lørdag alle sammen!! :) 


  Her er noen av mine favoritter! 1 HER  2 HER 3 HER 4 HER

 • VELKOMMEN, SEPTEMBER!

   

  Åh, jeg sitter i senga mi, har nettopp sett ferdig de siste episodene av Pretty Little Liars. Nå sitter jeg med tidenes høststemning, og gleder meg såååånn til det begynner å bli masse farger ute. Til å se løvene på bakken, den kalde, men tørre lufta, varme jakker, skjerf, en kopp kaffe i hånden på vei bort til jobb, stearinlys på bordet, varme i peisen, varme pledd... Jepp, Hege har vært inne på weheartit igjen. 

  Forresten, ikke for at det har noe som helst med dette innlegget å gjøre, annet enn at tanken gir meg gåsehud, jeg og vennene mine skal seriøst BO inne på Starbucks fra neste uke. Nesten seriøst, hvert fall. Men siden jeg ikke har gjort noe annet enn å jobbe i det siste (det føles hvertfall sånn!) så har jeg ikke hatt tid til å ta bilder eller ta meg tiden til å skrive her. Så dette får være dagens lille, og så sier jeg med det, god natt! • hits