Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

THE REASON I'M ALIVE

I dag har jeg vært på to fantastiske rideturer med Martine. I morgest ble jeg vekket klokka 9. Jeg kunne ikke ligge å dra meg lengre enn det, liksom! Nei, nå var det ut å ri. Så vi pakket sekken med masse vann, og dro opp på fjellet med hestene. Så utrolig spennende! Men etter 5 timer på hesteryggen totalt i dag, kjenner jeg både rumpa og armene trenger en pause. Fy søren for noen rumpemuskler hestejenter må ha!!! 

Jeg og Martine er alene hjemme i helga, så vi har hatt ordentlig søster-dag. Hanne (den andre tvillingen) er på ridekurs med islandshesten sin, og Celine er dratt ut på byen. Mamma har dratt på en slags ferie.. Med bilen på kontroll. Etter å ha vært på fjellet, kom vi hjem, dro på butikken og handlet inn til tacokveld, spiste, så trente jeg og så var det ut på ridetur igjen. Denne gangen ridde jeg Spangmin, den store, svarte hesten. Det er første gang jeg har ridd han. Han var helt fantastisk! Herregud og himmel på jord, jeg er forelsket i galloppen hans! Etter å ha vært gjennom skog og mark og hyttefelter, hadde vi konkurranse over et giga jorde, og spangmin bare raste avgårde! Man kunne høre bakken DIRRE under beina på oss, det var magisk. 

Så i dag har jeg fått rikelig med trening; to turer med hest og to økter alene. Tenkte dessuten å ta en joggetur senere i kveld, hvis jeg har overskudd til det. Akkurat nå sitter jeg i stua med en burn og ser på noe dritt som går på TV. 

 • EN SUNNERE FROKOST

  Hei og god ettermiddag! Tenkte å gi dere et supert tips på en litt sunnere frokost. Jeg vet egentlig ikke om det er så veldig sunt som jeg liker å tro at det er, og jeg kan på ingen måte kalle meg noe ernæringsekspert, for å si det mildt. Men det er ihvertfall veldig godt, og veldig mettende, så du trenger ikke mer enn én før du blir mett. Jeg har nemlig laget meg lapper til frokost i dag, etter at søstrene mine lagde det i går uten at det ble noe igjen til meg, - og etter Vilde la ut et bilde på instagram.

  Og det smakte heeerlig. Jeg brukte 2 egg, melk, litt kardemomme, litt kanel, litt salt, ca. 1-2 ss honning, byggmel, hvetemel og havregryn. Jeg har ikke noen bestemt mengde, men det er bare å blande sammen til det blir en litt tykkere pannekakerøre. Du ser jo også selv hvor mye du vil ha. Min røre med 2 egg osv. ble alt for stor, og holder til muligens 10 stykker. 

  Husk å la røren stå i 20 min ca. før du steker de opp; det er for at havregrynet skal få trekt inn røra. :) 

 • RIDETUR PÅ SENSOMMEREN

  Det finnes ingen bedre terapi enn å være med mine to minste søstre på ridetur ute i den fantastiske naturen vi har her. Jentene er så herlige og jeg har ikke ord for hvor mye jeg beundrer dem. Det er bare noen dager til fôrhesten vi har hatt i et år skal sendes tilbake, men vi har tross alt to andre hester som vi eier. I morgen skal jeg og Martine på fjelltur med hestene, og det ser jeg veeldig frem til. Håper hun er med på å grille og sånt. 

  <3 

  Hvorfor rir jeg ikke oftere?... 

 • DÅPEN TIL TANTEBARNET MITT

  I går var det storfest her i Saltstraumen. Sønnen til broren og svigersøster mi ble døpt, og vi var samlet for å feire den store dagen som den lille aldri kommer til å huske.....Tenk dere så mye styr for noe han bare så på som slitsomt! Haha. Det var i hvert fall veldig koselig, med masse god mat, kjempeflinke servitører, god dessert, gode kaker, sanger og flotte gaver. En vellykket dag, og en kjempesliten Theodor Emil. 

  I det siste har det vært lite blogging da jeg har vært opptatt med legetimer, møter, venner, jobb og ikke minst, masse soving! Det fine er at leverprøvene mine har gått tilbake til normalen, og jeg kan begynne å leve litt vanlig igjen! Selv om legen har gitt grønt lys, tar jeg det allikevel rolig med alkohol frem til jeg skal til syden. Det er bare 16 dager til vi reiser nå!! Gleder meg så vilt mye. 

  Det var ekstremt vanskelig å få tatt bilder i dåpen, da alle alltid så ti forskjellige veier, fordi det var så mange som skulle ta bilder. Dessuten begynner kameraet mitt å bli skikkelig ødelagt. Skal så evig kjøpe meg nytt. Arg.Men litt bilder fikk jeg nå hvert fall, om de ble så bra kan vel diskuteres. ♥♥   

 • TANTES ANTREKK

  Holder på å redigere bilder fra dåpen og skal så snart jeg er ferdig blogge om den. I dag har det nemlig vært en stooor dag for en liiiten gutt. Mitt første tantebarn har blitt døpt, og det er faktisk den første dåpen jeg har vært i (som jeg kan huske, vel og merke) - så tantehjertet er sååå stolt! Jeg hadde på meg en marineblå kjole fra Mango og et par hvite pumps (som selvfølgelig ikke vises på bildene) fra DNA. Smykket har jeg lånt av søsteren min, så det vet jeg ikke hvor det er fra. Øredobber fra bik bok. Og selvfølgelig et hello kitty-plaster for å piffe opp hele antrekket.... Haha. 

  Gir snart lyd fra meg! 

 • t.g.i.f?

  Hallo! Har vært i byen siden i dag tidlig. Møtte Kristina og så dro vi faktisk til Saltstraumen og spiste møsbrømlefse, og etter det dro vi under brua og fisket! Haha vi fikk ikke fisk...... Etter det dro vi innom CN, fordi Kristina hadde cravings på kaffemilkshake.

  Nå sitter jeg sammen med Guro, Sofie, Regine og Ida hos Kristina og ser Pokémon etter å ha sett en dritherslig skrekkfilm. I morgen skal jeg på jobb klokken halv sju på morgenen, så jeg må jo egentlig sove nå! Men det skjer jo ikkeee!

 • Mobilapp

  Hei! Jeg prøver å teste ut blogg.no sin mobilapp, hehe!
 • hits