Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

NY HEST PÅ GÅRDEN

Heisann! Long time, no see. Jeg er endelig friskmeldt, og tilbake på leiren. På lørdag var jeg ute på byen, og det var veldig gøy, helt til Kristina mista kortet sitt så vi ikke kom oss inn på utestedene, og vi vendte snuten hjem. Dagen derpå ble en veldig interessant dag for oss Davidsen-familien. Vi fikk nemlig en ny hest hjem på gården. Tvillingene eier nå hver sin hest, Hanne har Stjarni og Martine har Juvin (som skal reise i august) og nå den nye hesten, som heter noe så interessant som Spangmin. Han er en gammel ex-traver, kaldblods. Verdens nydeligste, - utrolig fin hest. Siden jeg ble så allergisk, kunne jeg ikke ta i han engang, fordi jeg ble så dårlig....

<3 

Men nå skal jeg.. Sove. Skal snart på jobb, men transporten går ikke før kvart på 9. 

 

 • FINALLY OUTSIDE AGAIN

  Har vært sykemeldt i en ukes tid nå, og har enda en uke igjen. Jeg har virkelig kjedet vettet av meg hjemme. Ikke bare har jeg sett en sesong av Hart Of Dixie på to dager, men jeg har lest mer enn jeg har gjort de siste fire årene til sammen. Jeg har sovet mer også. I dag var jeg til legen igjen, og ble enig med han om at jeg skal prøve meg i jobb igjen fra og med mandag. Det var utrolig godt å komme meg ut igjen, og være med andre enn kattene og hestene. Har så lyst å dra tilbake på leir nå, - men orker ikke før jeg skal på jobb igjen uansett, for da må jeg stå opp og vaske rom klokka 6 om morgenen.... Ah, livet altså...

  Jeg fikk besøk av Cecilie i dag, og vi var å grillet under Saltstraumbrua, og badet i en innsjø i nærheten. Det var en syk temperatur i vannet når vi badet, vi begge ble helt overvelmet! Det var deilig. Ellers har jeg bare slappet av i dag, og har planer om å gjøre det i morgen også. 

 • saddle up, it's time to go


  //swimming with my horses and sisters. had a great day with them. 

 • sleepingqueen

  Heisann! Jeg har vært hjemme siden i går, da jeg ble sendt hjem etter å ha vært hos legevakta. Hadde høy feber og var veldig dårlig, - og våkna i dag med en enda sterkere hodepine. Lå i senga til ett i dag, og bestemte meg for å stå opp. Dro en tur til bestemor, og koste meg litt med henne. Spiste jordbær og fløte, spilte kort og slappet av. Nå ligger jeg i senga igjen, - har tatt et par paracet, og skal prøve å dra tilbake til leir i dag. Legen ringte meg i morgest og fortalte at blodprøvene jeg hadde tatt for en stund siden var kommet, og at jeg måtte snakke med han om resultatene. Det viser seg at det kanskje var en grunn til at jeg har vært så dårlig i det siste... 

  Men nå skal jeg sove litt til, før jeg drar tilbake. 

 • TONIGHTS OUTFIT


  Hvor deilig er det ikke at man kan dra ut på byen i kjole uten å tenke på at man blir å fryse?! Lenge leve sommer!

  Heisann! I går tok jeg meg perm, en fridag! Jeg trengte det virkelig, har vært så utrolig sliten hele uka. På mandag var jeg sikker på at det var fredag, og slik har det egentlig gått hele uka. Derfor var jeg bare nødt å ta en fridag. Torsdags kveld dro jeg, Karinca, Vilde, Guro og Simon på tivoli, Hugos tivoli er jo i byen! Da ble det både G-Force, Spin Spider (vet egentlig ikke hva den lille heter), og spykoppen. Gjett om vi var kvalme etterpå!!? Så jeg og Karinca sovna på sofaen helt til Madelein plutselig dukka opp. Da så vi film, og sov helt til 12 på fredag. Så dro jeg hjem en tur til Saltstraumen, og badet med søstrene mine i havet, solte meg og spiste masse god mat og frukt. I dag er det eeeendelig lørdag, og jeg har gledet meg sånn til å dra ut denne helga, ettersom jeg hadde edruhelg forrige helg. Det blir så koselig!! 

 • SWEET JESUS LORD
  Har vært hjemme med kattene og Celine i dag. Var en tur å bada med Siri og Mads, det var meeeget kaldt! Ellers har jeg spist bær og kost meg i sola med søstra mi hele dagen. 30 grader, hva skjer i verden?! Bodø er best, ingen tvil om det! Nå er det kveld, og pusi ligger ved min venstre side og sover allerede. Maler som en gud, men det får gå. Hun er såå søt. 

 • DELIVER US FROM EVIL

  I dag dro jeg med en del av gjengen på kino. Vi klarte jo selvfølgelig å splitte oss i to over kinosalen, siden det var "fult". Men seriøst. Jeg hater skrekkfilmer. Av den typen med demoner og slikt. Det er de jeg ikke greier. Slik som denne. Har kun masse styggord i hodet nå, som kan beskrive den filmen. Å se den på kino, med så sykt høye lyder og uten muligheten til å ta på pause, hvorfor sa jeg ja til dette?!? Jeg blir så innmari sliten av slike filmer. Grøss. Men, det var en ganske bra film da. Flinke skuespillere og morsom var den også. Negativt synes jeg blant annet slutten var sær, og det var en del ting under filmen jeg følte jeg ikke fikk svar på. 

  spøkels • just a really good week  Heisann! Det er helg og jeg har ingen andre planer enn å være hjemme alene. Jeg og søstra mi skal passe på huset, siden resten drar til Trondheim. De siste dagene har vært herlige, som de fleste soldagene pleier å være. Det er ingen steder i verden som er finere enn Bodø når det er sol og varmt. Uka har gått så fort! Mandag sovna jeg faktisk alt for tidlig, men tirsdag dro jeg til Geitvågen med gjengen, og grilla. Det var utrolig koselig! I solveggen var det veldig varmt, men det var litt for kaldt for å bade, hehe. Etter at vi hadde grilla, dro vi for å spille volleyball. Vi spilte volleyball i 4 timer, så du kan jo tenke deg at jeg var sliten etterpå! 


  Onsdag var jeg på Mon Ami og spiste med godeste og beste Karinca, og så vandra vi litt i butikker. Er det ikke typisk at når man har lyst å handle, så finner man INGENTING? Lenge leve internettet, sier jeg bare! Da Karinca dro, møtte jeg Cecilie en snarttur, og vi dro også på Mon Ami og drakk kaffe og prata shit, før vi kjørte oss en tur, før jeg måtte tilbake på leir. Torsdag var jeg på Ohma og spiste sushi med Rikke, ei av mine beste venninner fra videregående og ungdomsskolen. Såå koselig det var med litt gjensyn med henne. 

  Så ja, jeg har hatt ei kjempefin uke! Håper helga blir rolig og koselig. Først skal jeg på kino med gjengen, da. Skrekkfilm. Blir faen ikke mye rolig. Ha ei fin helg, folkens! :) 
 • hits