Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

.

Vi har nettopp fått oss hestehenger, og nå er alt vi trenger hester. Vi leter etter to hester, helst nordland/lyng, new forest eller islandshest. Hvis du vet om noe, si GJERNE ifra. Vi begynner å bli litt stressa, da vi ønsker å få hestene hjem hit allerede i løpet av noen uker. 

I dag fant vi noen herlige avisartikler som mamma har tatt vare på. En av onkelen min som som er gitarist, en av broren min som hadde gjort ett eller annet spinnville ting, og en av mamma som reddet en hest fra å bli slaktet! Jeg er så stolt av mammaen min, hun er det flotteste mennesket i verden! Avisartikkelen er 20 år gammel, og på den tiden var mamma vetrinærassistent. Hun gikk den daglige runden for å sjekke dyr som skulle slaktes, og da hun så denne unghesten, var hun raskt i gang med å finne tak i eieren, for så å få tak i nye. 

Høres ut som mamma, ja!! ♥

Bare noen bilder av verdens fineste prinsesser! De er så flotte. Ariel og Mia ♥ 

Ellers har tiden gått så innmari fort, jeg kan knapt huske hva jeg har gjort! På lørdag dro jeg, tvillingene og mamma til Fauske på "shopping", og så dro jeg til Guro på kvelden. Vi så verdens ekleste film, nemlig The Grudge, og flinke Guro lagde gooo' mat. Resten av ferien har jeg egentlig brukt på å forberede meg på å ha hest (kan ingenting), så jeg har lest og lest og lest. Vi skulle egentlig fått to hester (nordlands og new forest) i dag, meeen, sånn ble det ikke. Blæ. Ikke det at jeg har hatt så veldig lyst på det til nå, men etter at vi begynte å lete etter hester, har jeg fått tilbake det ønske om å ha hest. Gleder meg til å sitte på hesteryggen og fly over jordene med vinden i håret (ok klisjé, og man har ikke vind i håret når man må ha på hjelm lol pluss at jeg er allergisk, men gleder meg uansett) 

Skal fortsette å gå gjennom hver milimeter av finn.no nå. Snakkes!

 • S K I L L I N G S B O L L E R

  Oppskiten er enkel, men det tok lang tid, da det er mye heving...

  Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bli en sånn hjemmemor som bruker dagen på å bake og rydde. Hvis jeg noen gang blir en husmor i det hele tatt. Tror EGENTLIG ikke at jeg blir å finne meg noen mann, og hvis jeg blir værende i militæret, er kanskje en sånn typisk mamma-rolle ikke helt meg. Men jeg elsker å bake. Og har blitt ganske opptatt av å holde ting ryddig. Jeg HATER det når det er skittent, og da spesielt på kjøkkenet. Rommet mitt er så som så. Må jo ha et sted hvor jeg kan slenge klær og ting...

  Jeg lagde uansett disse til Cecilie fordi jeg ikke kom i bursdagsfeiringen på lørdag, og til oss stakkarslige som kommer opp i muntlig i morgen først. Mange har alt kommet opp og er ferdig med det, mens flesteparten kommer opp i dag. 20 av 28(?) i klassen vår har ikke kommet opp enda vi har hatt  5 trekkinger. Jeg ber med alt jeg eier for at jeg ikke trekkes i fransk... For tusende gang.

 • TODAYS UPDATE

  Er det ikke utrolig hvor mye det gjør på humøret når været er bra?! Sola steker på godt over tyve grader i skyggen og je har vært flink å hjulpet bestemor i blomsterbedet. Nå nyter jeg vannmelon-slushen jeg lagde meg, som ble langt fra så delikat som jeg så for meg.. Men godt smakte det hvertfall. Jeg elsker frukt og vannmelon! 


  Skal legge meg ut i sola igjen nå og sette på musikk i øra. Er nok i overkant glad i musikk. PS! Ikke glem å stille spørsmål i innlegget under! 

 • 13 ÅRS SKOLEGANG

  Okei, nå kommer det som antakeligvis er det lengste blogginnlegget mitt noen sinne, og det er kun bilder. Eller "Gif's" som man kaller det så fint. Om hvordan skolelivet mitt har vært de siste 13 årene. Gøy, slitsomt og lærerikt. Endelig er jeg ferdig! Tenkte det ville være lettere å legge ut slike bilder enn å skrive en lang tekst ingen gidder å lese uansett. 

  When the teacher looks at you ...

  Funny haha | via Tumblr

   

  Takk for alt jeg lærte og ikke lærte. Jeg setter pris på alt. Nesten. 

   

   

   

 • HISTORIEN OM KUENE

  Det er kanskje 10 år siden vi hadde gård nå. Eller, 6-7? Vet ikke helt, men det er veldig lenge siden. Jeg kjenner jeg savner det litt. I gjerdet hvor kuene "våre" pleide å stå, står det nå noen triste skapninger som ikke gidder å komme når jeg roper. Prøvde alt. "Godis!", "komdakomda", "mjau", "voff" og "møø" fungerte ikke som planlagt. Jeg forstår ikke. Jeg ser ut til å bare skremme dem bort. 


  Det var en gang en flokk kuer på et jorde. 


  Jeg syngte for dem. Ropte alt jeg visste jeg kunne rope. Og ting jeg ikke visste jeg kunne rope. 


  Så fikk jeg litt oppmerksomhet, før de snudde hodet og løp andre veien. 


  Og så var det bare en igjen. De hater meg, tror jeg. 

   

 • WHAT A WASTE OF TIME

  Ja. Nok en unødvendig, bortkastet dag. Dro til skolen, men fikk vite at jeg ikke var trukket opp i dag heller allerede før jeg kom til skolen. Dro til byen, og dro hjem. Det eneste jeg har gjort er å ligge ute på altanen og dø av hodepine. Må skolen virkelig pine oss stakkars barn gjennom dette? Jeg vil bare komme opp nå og bli ferdig med det. Kan de ikke i det minste si hvilke fag det er trekk for????? Jeg får vondt i meg. Nå er det bare fredag og mandag igjen. Og det blir fransk på meg, det vet jeg. Hater. Alt. 

  Ååee, måtte bare dele disse bildene av verdens skjønneste Mia. Nydelige lille frøkna! Hun var litt utkjørt etter å ha lekt ute i hele dag. :-) 

 • NEW DRESS

  Dette har vært den mest unødvendige dagen i mitt liv. Det verste er at jeg må repetere den antakeligvis tre ganger til. Hater dette. Det verste er at det er så obvious at jeg kommer opp i fransk at jeg i går gikk å la meg klokken 5 for å slippe å tenke på det, og i dag er planen å tenke på hva som er den letteste måten å slippe dette på. Jeg bare sier det, når jeg kommer opp i fransk, bør jeg antakeligvis ha tilsyn døgnet rundt. Jeg vil bare gråte av tanken. Det var DET vitnemålet, liksom. 

  Men fra sorg til glede: jeg kom hjem i dag, og så ventet det en pakke på meg! I nydelig innpakning. Og inni der lå det et sett med sminke og rens (mascara og øyenrens + kremer) fra Clarins fra bestemor. Det gjorde dagen litt bedre, så tanken på å dø har gått litt bort. Kunne nesten gått et år på nytt for å slippe å ha muntlig. Skulle ønske det var et valg. (TULLAA!)

  En annen liten glede, er at jeg fikk kjolen jeg bestilte for ca. nøyaktig en måned siden. Den er fra ebay, og med belte betalte jeg faktisk under 100 kr (inkl frakt!!) 

  (Her er link faktisk)

  Siden du helt sikkert lurer på hva jeg skal gjøre NÅ, når jeg har blogget om hvor fint og fælt livet er, så - jeg skal faktisk IKKE legge meg tidlig (som jeg gjorde i går, la meg klokken 17, og sov helt til 06 i dag), jeg skal... Lete etter bankkortet mitt. Jeg har nemlig klart å miste det igjen!!! Herregud, jeg må være den dårligste. 

  Herregud for et unødvendig blogginnlegg. Det er mest bare for å si hei og sånt. Siden jeg aldri blogger. 

   

 • SÅ SÅNN ER DET...

  Da har man hatt den aller siste skriftlige eksamen før videregående er ferdig for alltid! Hvis jeg består alle... Hehe. Den var vanskelig, men helt grei. Jeg hadde ikke jernteppe, for å si det sånn. Men det viktigste er jo at innholdet er BRA og svarer til det oppgaven spør om. Et av vedleggene jeg valgte å bruke i oppgaven var et utdrag fra romanen "Bli hvis du kan. Reis hvis du må." - og den boka har jeg faktisk lest før! Så jeg fant den frem, og etter å ha arbeidet så mye med starten av den, ble jeg skikkelig ivrig på å lese den videre. 

  Jeg var ferdig med eksamen ca. 12, og da jeg slo på telefonen hadde det tikket inn en melding: "Husk blodbanken klokken 12.30 i dag!" - og jeg måtte løpe til bussen så jeg kunne rekke timen min! Etter å ha fylt ut skjema og gjort alt klart, fikk jeg sette meg i stolen, tvunget til å drikke saft og så skulle jeg lese boken mens jeg satt der. Men jeg var så nyskjerrig på nålen og blodet mitt, at de 5-10 minuttene jeg satt der gikk for det meste ut til å stirre på blodposen. Det er ikke så mye blod da, bare 450 ml (?). Jeg anbefaler alle over 18 til å bli blodgivere! Du melder deg på internett og så går det ganske lang tid før du blir blodgiver; men det er virkelig verdt det. Tenk at du kan være med på å redde liv! Dagens gode gjerning, og så får man premie etterpå!! (kun derfor jeg gjør det) (neida)  Jeg er usikker på de nærmeste dagene, men jeg er ikke trukket opp i muntlig enda, det vil si at jeg gruer meg og at jeg garantert kommer opp i fransk muntlig. Da må jeg ta en alvorsprat med hodet mitt og finne ut hvor alle kunnskapene mine har gjemt seg. Huff...

  MEN MEN. Hadebra

 • 7TOPPSTUREN 2013

  Hvert år arrangeres noe som heter 7toppsturen i Bodø. Da kan du velge om du vil gå 3toppstur eller 7toppstur, og da følger du en løype sammen med 3000 andre mennesker og når du kommer i mål får du en kul t-skjorte. Vel, det er hvertfall populært og det er en veldig fin tur ut og sånt.

  Jeg og Karin var ute i går, og var ikke hjemme før i 4-tida i natt, men vi var allikevel bombesikker på at vi skulle gå 7toppsturen. Om vi så måtte gå i høye hæler og kveldens antrekk! Men vi forsov oss til 7toppsturen, så det ble bare 3toppstur på oss. Vi brukte vel ca. 2 timer til sammen, og toppene var veldig lette. Vi var ganske så dehydrerte, så vi var aktive på vannflaska, for å si det sånn, til tross for at stiene gikk nesten rett frem. 

  Været var perfekt. Det var strålende sol i begynnelsen, og litt for varmt; men det ble fort litt overskyet og på toppen av den høyeste toppen var det så mye tåke at vi knapt kunne se 10 meter foran oss, og ikke noe utsikt i det hele tatt. Bildet under er fra den siste toppen, da var vi mye lengre ned.   Karin er den brune baben med eple og facebook i hånda :-) hahah "nesteeen ferdig"! Ble ikke akkurat så mye bilder, ettersom vi gikk i ett og ikke følte helt for å ta bilder... Men men. I morgen er forresten min siste normale skoledag, tirsdag og onsdag er det eksamen og forberedelser til eksamen, og etter det må jeg vente til eksamen muntlig! wææ

 • PER KALSATIND (1036 MOH.)

  I natt var første natta med midnattsol. Det er noe unikt med Nord-Norge, og uten tvil det jeg kommer til å savne mest når jeg drar, og blir borte neste sommer. Sola går nemlig ikke ned! Den er der, hele natta. Det er helt fantastisk. Siri har vært hjemme på et kort besøk, og i den anledning valgte vi å ta turen opp på Per Kalsatind, en av de høyeste og mest populære toppene i Bodøregionen. Det var TUNGT å gå opp, spesielt når vi først startet på natta, og allerede hadde vært aktiv en hel dag. Jeg hadde blant annet vært en tur på skolen (hvor jeg ikke hadde timer), så jeg hadde stått opp klokka 5. Det verste var at vi ikke var hjemme før klokka 5, dagen etterpå, så jeg har faktisk døgnet. Og det klarer jeg vanligvis ikke.   Vi hadde helt fantastisk utsikt hele veien fra vi kom ut av skoggrensa, ca. 400 moh. Vi startet å gå klokka kvart på ett og var oppe på toppen halv tre. Vi var ganske fornøyde med tida, til tross for at vi hadde tatt mange og lange pauser. Ett skritt av gangen! Men det er som man sier: Dæven førr ei utsikt man får på toppen!!


  Oppe på toppen blåste det så mye at vi bare kunne sitte der noen få minutter. Om vi skulle stå der var det mulig vi hadde blåst ned. Det var så sabla sterk vind, jeg ha'kke hørt verre. Hadde heldigvis med meg russejakka, som er verdens deiligste jakke. Den var god å ha på toppen, skal jeg fortelle!! 

  Var hos Karinca i går ettermiddag, utrolig koselig. Fikk endelig sett den nye leiligheta! Jeg hadde en fiin dag i går. Hadde du?
 • hits