Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SUMMERSUN

Hei! De siste dagene har vært så sjukt herlige. Grilling og fotball på stranda med venner, jobb ute med jagerflyene, fjelltur på Keiservarden, bursdager og lange netter... Sol og varme gjør bare livet så sinnssykt enkelt. Jeg har vært ganske opptatt i det siste, enten det har vært konfirmasjon, jobb, bursdag, eller bare... sove. Jeg er så utrolig glad i å sove, så legger meg for å sove med en gang jeg har muligheten. Jaja. 

I dag har vi jobbet ute hele dagen som vanlig, men tror det var uvanlig varmt i dag. Jeg klarte hvertfall å bli helt vanvittig solbrent i ansiktet... Så nå som jeg har permhelg, altså langhelg, skal jeg lege meg selv med masse søvn. 

 

På lørdag var jeg i bursdag hos fineste Kristina! Hun hadde gjort kjempefint istand med jellyshots i masse smaker og jordbær med sjokolade! Det var himmelsk! Dagen derpå tilbrakte jeg først med folk fra kasserna på volleyballbanen og spilte litt volley, før jeg tok transporten til Karinca og dro på fjelltur med henne, Niklas og Madelein. DET var god dagen-derpå-stemning, det!

Såå, i går var jeg i Ausvika, en veldig populær badeplass i Bodø, med herlige folk og feiret bursdagen til Niklas, kjæresten til Karinca. Det var så utrolig koselig og idyllisk, hehe. Vi grillet, koste oss, duppet tærne i vannet (haha,vi skulle IKKE bade), spilte fotball og ja, had a really god time! :) Men nå blir jeg angrepet av verdens søteste lille kattunge, så jeg skal ofre noen minutter til henne, også blogges vi sikkert en gang i fremtiden... 

 • O U R N E W K I T T E N

  Heisann! Da var det helg igjen, og denne helga tilbringer jeg hjemme. Det er nemlig konfirmasjon i helga; tvillingene er blitt store! Og når jeg kom hjem fikk jeg møte vår nye lille prinsesse! Og jeg som trodde Mia (ei av de andre kattene våre) var lita!? Haha, denne er så liten og lett at hun har problemer med å holde seg på bakken når hun går...   Hun er så leken og søt. Hun sover på rommet mitt, noe som resulterte i at jeg våknet klokka halv 7 i dag. Men det går helt greit, det er jo en halvtime senere enn jeg er vant til. Men nok katteprat... Jeg tror jeg har spammet alt som er å spamme med kattebilder og videoer; facebook, instagram, snapchat, og nå bloggen. Så nå er jeg ferdig med det! 

  Eller kan jeg jo nevne at min første uke med flyklargjøring er over, og jeg har gjort diverse inspeksjoner på jagerflyene, og lært så sykt mye nytt! Vi var dessuten på skytebanen på onsdag, og det var sykt gøy! Har lyst å gjøre det igjen, haha. Vi skøyt med HK-416 og fikk nærmere 350 skudd hver. Det var diverse småoppgaver, og det var kjempemorsomt. Fint vær var det også. Nei, gud som jeg trives i forsvaret. Det anbefales på det sterkeste. Men hvis du vil skyte mye og ha mye grønt, så anbefaler jeg ikke min tjeneste. Vi har bare 15 dager på et år der vi er i felt og én skytedag på et helt år. Men så er jobben vår den kuleste da. Elsker tjenesten min! 

 • T-TOWN

  Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet for meg selv midt i Trondheim sentrum. De andre har dratt ut på byen, men jeg fikk nok i går jeg, og er dessuten fremdeles frossen etter den dumme utfordringa fra facebook. Ja, jeg ble utfordra og tok den... Vel uansett. I morgen bærer det hjem igjen etter tre-fire dager i herligste Trondheim. Vi kjører minibusser, så turen tar rundt 11 timer. 

  I går var jeg hos Børge og Liv Maja, broren min og kjæresten, og fikk møtt nevøen min for første gang! For et herlig møte med verdens fineste baby. Han var så liten! Jeg var helt betatt av den lille skapningen, og ble nok litt babysjuk. Fikk være med på å bade han, skifte bleier og mate han; ting jeg ikke har gjort siden Hanne og Martine var babyer. Og de skal konfirmeres neste helg! Tida FLYR! I dag har jeg og Patrik gått rundt i Trondheims gater og leita etter en Rubiks Kube (alt vi fant var en med dyr på...) - fordi som CCA har jeg nemlig mye fritid, og jeg har bestemt meg for å klare en slik en. Men ja. Hvor lett det blir, vet jeg ikke. 

  //alle bildene er fra insta, har tatt så lite bilder og bilder av Theodor tør jeg nesten ikke legge ut uten at Børge og dem har sett gjennom :) 
 • hits