Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

THROWBACK 2009-2012

Det kan være at enkelte av bildene er fra lengre tid tilbake. Jeg må nemlig bruke min gamle pc fordi skolepcen er ødelagt. Det resulterer i mye mimring og en riktig god latter av hvor mye tull jeg har på pcen. Blant annet fra gamle blogginnlegg og den forrige bloggen min. Nedenfor kan du se bilder fra da jeg feiret jul i syden, litt fra begynnelsen i HV, første gang jeg skøt med AG3, litt fra fjellturer, da jeg var i England på språkreise, fra Amsterdam da vi var på det voks-museet, fra min verste 17. mai noen sinne, og en del fra Robyn og Eric Saade-konsertene jeg og Celine var på i Sverige... 

 • GOD PÅSKE!

  Heei! Da har jeg fått meg ny header, og påskeferien er godt i gang. Jeg skulle egentlig ut i dag, men på grunn av et dårlig hode, fant jeg ut at det beste er å være hjemme. Jeg og Celine, søstra mi, er hjemme alene, og det som skjer da er kvikklunsj til frokost, kakeblanding til middag og pizza til kvelds. Neida. Joda. Vel. Jeg skal altså bare slappe av denne helga, men til uka skal jeg på hyttetur med Karin og Cecilie, også kommer endelig Siri hjem! Litt av hvert som skjer, såå det er vel bare å starte rolig, antar jeg. :-))) 

  God påske, allefall!! Er det ferie, så er det ferie, som Ingrid sier! Hva synes du forresten om den nye headeren?

 • BACK IN THE DAYS

  De siste to ukene har gått i ett! Jeg beklager for at jeg ikke klarer å holde følge. Som oftest, når jeg først kommer hjem og har tid til å blogge, så er jeg så sliten at jeg sovner av foran pcen. Har mange uferdige innlegg i arkivet, dessverre. Jeg har blant annet vært litt ute på byen, slappet av med gode venner og vært et godt menneske og sånt! 

  Forrige helg var jeg på kino med Cecilie og så "Operasjon Argo" (dødsbra film, og med Ben Affleck i hovedrollen), jeg var med Guro og vi lagde brownies (som vi alltid gjør, haha!), også hadde jeg vel noe besøk. Jeg var dessuten med på en guidet tur med en gruppe japanske turister. Veeeldig vanskelig å forklare hvorfor og hva det egentlig var, men kort sagt var det til en skoleoppgave. Forrige uke gikk fort, tror jeg, for jeg husker ikke så meget. Men det jeg husker er at det var HV på onsdag og vi pusset våpen og jeg fant ut at det er alt for lenge siden jeg har gjort det, for jeg fikk nesten sjokk av hvor svart jeg ble på fingrene. Før brydde jeg meg ikke. Haha...

  Været var helg forferdelig når japanerne kom, og guiden syntes jeg var gal som kun gikk i vinterjakke og ikke hadde votter og lue. Jeg angret litt på det selv. 


  Noen av mine nye venner. De var så søte, de kunne ikke et ord engelsk og oppførte seg som barnehagebarn... Når jeg sa "Wait!" så gikk de. 

  Jeg tenkte jeg skulle legge ut et skrytebilde av hvor flink jeg var til å lage mat på mandag, meeen jeg dropper det fordi dere vet, det er jo ikke så kult lengre. Men helt seriøst, jeg lagde blomkål- og brokkoligrateng fra bunnen av! Tirsdag gadd jeg ikke lage mat, så da dro jeg, Guro og Karinca først på JAVA og kjøpte Bodø's deiligste milkshake, og etter det dro vi på burgerking for å kjøpe burger, fordi vi er så glad i mat. 


  Steder vi har vært å finne mye i det siste, egentlig. Spesielt i fritimene på tirsdag.

  Torsdag var jeg og Karin bøssebærere for krafttak mot kreft, og etterpå fikk vi saft og boller. Det smakte utrolig godt etter at vi hadde frøset oss ihjel i to timer. Det var SNØSTORM og vi hadde jo nesten ikke kær på oss. Er jo egentlig ikke rart at jeg har blitt sjuk nå. Det verste er egentlig at de fleste ikke har kontanter nå til dags, så beløpet vi fikk inn etter å ha fått minst førti frostskader og hypotermi til de grader var vel ikke akkurat det største.. Men vi gjorde vårt beste, og det er hvertfall et lite bidrag. 


  Haha, Ingrid og Lill-Tove i bakgrunnen! 

  Fredag var jeg og Lill-Tove på noe rare greier. Jeg er faktisk ikke helt sikker på hva det var, etter som det var Lilli som dro meg med og alt jeg fikk vite var "møt opp uten sminke og noen klær du vil bli tatt bilde av i", og det gjorde jeg da. Vi kom til Thon Hotel, og der var det høy musikk og masse folk. En svensk (kjekk) fyr møtte oss og skulle vite hva vi het og så videre, før vi fikk vite "dagens program". Vi ble sminket av noen makeup-artister, så ordnet vi håret vårt selv, og etter det var vi på en runde med sikkert 10 forskjellige bakgrunner til fotoshoot. Ja, vi var modeller for en dag. Hahah! Bildene mine ble helt mislykka, og makeup-artisten jeg fikk hadde sminka øynene mine med lilla, rosa, svart, brun og alt mulig, haha! Jaja, det var gøy uansett. Vi fikk ikke ta bilder der inne selv, og bildene kostet 600 kr per stykk etterpå, såå det ble ikke mye bilder, for å si det slik. 

  Denne helga har jeg vært ute med Guro, Karin, Cecilie, Sofie, Øyvind og en god del flere. Det var veldig gøy faktisk! Søndag våknet jeg og Guro til en meget morsom telefon. Guro hadde nemlig klart å gi telefonnummeret sitt til en engelsk utlending, og han ringte halv 8 på morningen, og når Guro skjønte hvem det var ga hun meg telefonen, også måtte jeg svare han.. Han spurte om hun ville være med å ta en kaffe, hahah, og om han kunne komme på besøk! Lo meg ihjel.   Men helga gikk nok litt hardt for seg, for jeg er dausjuk nå. Jeg var så fjern i går, svimmel og kvalm og full av forkjølelse, og måtte dra tidlig hjem. I dag måtte jeg dessverre ta meg en dag fri, men jeg skal tilbake på skolen i morgen. Så jeg er i gang med prosjekt "BLI-FRISK-FOR-FAEN". 

  Nå skal jeg legge meg til å sove igjen. Håper dette gir deg et innblikk av mine to siste uker, vedder på at du har lengtet etter å vite det liksom. Hehe, neida. Nå skal jeg sove igjen. Eller kanskje se noen episoder med The Lying Game. God tirsdag der ute!! 
 • hits