Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

BLURRYDAY AND KITTYKOZ

Nå holder jeg på å ordne meg, skal på HV-møte om litt! Uværet har virkelig slått hardt til, så håper for GUDS SKYLD at vi får være inne, selvom jeg vet vi skal være ute. Jeg bare veeet det. I dag etter skolen var jeg en snartur innom BK med en del folk og så har jeg hatt tidenes lengste busstur hjem. Vel hjemme har jeg tre katter som gnåååler. To med løpetid og en med alvorlige kose-problemer. Må skynte meg, har tre kvarter på å bli klar! Ha en fin dag alle sammen!! :)

 • R Ø D R U S S 2 0 1 3

  Hei på dere! I dag var det tilbake på skolen, og dagen har vært ganske så tung sett slik at jeg har hatt en helvettes hodepine og en kvalme som ikke kunne overses. Men tross det, har det faktisk vært en fin dag. Jeg møtte mange jeg ikke har møtt iløpet av hele ferien, snakket ut om masse, jeg og Lill-Tove var hardbarska og trente, og! RUSSEKLÆRNE KOM! Jeg hadde tenkt å ta bilder av alt jeg har, meen vi tar det en annen gang, tror jeg. 

  Siden jeg allerede har startet med å legge ut instagram-bilder, kan jeg like gjerne legge til et par flere. Så kan jeg fortelle om helga mi i samme slengen. Siden det er nok folk jævli keen på. Eller hva? :PP

  Fredag var jeg en tur med mamma til byen, og jeg forelsket meg i denne rosa helsekokeboken med masse interessante, sunne og gode oppskrifter til både frokost, middag og dessert og alt du måtte ønske! Så Jeg måtte få mamma til å kjøpe den, og så fant jeg ut at jeg skulle lage ett eller annet fra den. Noe som het "lakserullade med ostekrem", sykt godt faktisk. Litt spesielt, siden jeg aldri spiser fisk og aldri hadde sett for meg at jeg skulle lage noe som helst som har med fisk å gjøre. 

  Dagen etterpå dro jeg til byen, og møtte Karin og Cecilie på Lille Café, hvor vi hadde det veldig koselig. Etterpå dro vi til Karin hvor vi slappet av, før vi lagde mat og så på Silent Hill ogggg på magisk vis endte vi på byen. Ja forresten. Jeg har skadet meg. F-l-a-u-t. (PS. ikke på byen) (brant meg) (det svir) (au)

  Mamma fikk et russekort av meg og gav et til bestemor, og det bestemor hadde sagt var: "SKÅL? æ syns no ho kunne ha skreve "hei". Har ikke bilde av russekortene, men skal som sagt legge ut senere. 

  Sorry hvis du følger meg på instagram og har sett alle bildene... PS HETER FRESHEGE PÅ INSTAGRAM.

  EDIT: 

  Fikk et spørsmål i kommentarfeltet i går, som jeg tenkte jeg kunne slenge med her. Håper vedkomne ser det, da. "Hvordan er det å gå studiespesialiserende?" var spørsmålet. 

  Vel, å gå studie er krevende og avslappet på samme tid. Du har mye fritimer, og har du riktige lærere går det nok veldig fint. Man blir satt til mye selvstendig arbeid, og det forventes at du leser deg opp på forskjellig uten at lærerne har fortalt noe om det. Det kan gå to uker uten at det skjer noe, også har du plutselig en uke med 3 prøver, 2 framføringer, 6 innleveringer og én eksamen. Det var kanskje å ta LITT hardt i, men det er noe slikt. Ellers synes jeg å gå studie er veldig greit. Jeg har jo ikke prøvd noe annet eller sammenlignet det med noe annet, men selvom jeg er veldig sliten og VELDIG lei, så klarer jeg meg og jeg trives. Hallo, tre år er mye. Snaaart ferdig! Hvis jeg kunne valgt om igjen, ville jeg kanskje valgt Media (om jeg hadde karakterer til det) eller idrett, for å få en forandring sammen med alle de teoretiske fagene.  

 • 'till next time

  Det er under 4 måneder til sommerferien nå. 4 måneder til jeg er ferdig med 13 års skolegang, 4 måneder til jeg ikke aner hva jeg skal gjøre i hverdagen. 4 måneder. Jeg gleder meg så vanvittig mye, og håper jeg får til alt jeg har planer om. Det er forresten også rundt 10 måneder til jeg skal i militæret. Det høres lenge ut, men dæven altså! Tida går fort!! 

  //Ferien har vært suuper. Kom hjem på torsdag, selvom jeg egentlig skulle hjem på lørdag. Ellers har jeg bare hatt min typiske flaks og uflaks med alt. Jeg har shoppet litt, vært med Karin og Cecilie, laget middag, skadet meg, og flere ting jeg ikke husker akkurat nå. I kveld har jeg bakt boller. Tror det var de beste bollene jeg har laget noen gang. Seriøst. Men nå skal jeg hive meg i seng. Gnite goodpeople!

   

 • RUNDTUR GJENNOM TRONDHEIMS GATER

  Nå ligger jeg i senga, klar for å innta drømmeland. Dagen i dag har vært super, den og. Vi var som sagt tidligere på shopping, og når vi kom hjem var det tid for Mario Kart og så middag med Liv Maja. Etter middag slappet vi av en stund, før vi fant ut at vi skulle gå oss en "liten" tur ut.

  Jeg tok jo selvklart med meg turbukse nedover hit, i håp om å få meg en aketur eller to (noe som ser dårlig ut siden jeg har så "modne" folk rundt meg!). Turen startet med at vi først dro til et tårn. Nå husker jeg ikke hva det heter lengre. Tyholttårnet eller noe sånt. Så gikk vi til Nidarosdomen, over ei stor elv, og inn til torget. Når vi var på torget, var vi helt fortapte og ante ikke hvor vi skulle gå for å komme oss hjem. 

  Vi spurte om veien, og hver eneste person vi spurte var helt sjokkerte og "NEI HERREGUD SKA DÅKK GÅ HEILT DIT? DET ER LANGT AZZ, Æ TRUR NOK DÅKK MÅ TA BUSSEN SJØH". Til tross for alle de sjokkerte menneskene som hjalp oss med å finne veien, kom vi allefall til slutt hjem. (Det tok bare et kvarters tid å gå fra torget lol) Kjempefin tur, og nå begynner jeg å få et lite bilde av Trondheim. På tide! Vet sånn ca. hvor vi bor i forhold til alt i byen. Digg! 

  Tyholttårnet - Det norske svaret på Eiffeltårnet! Celine hadde på en app som talte hvor langt vi hadde gått, og den viste én mil når vi kom hjem! Spreke unger, eller hva! Forresten, her i Trondheim er det full fest på en mandag klokka 9 om kvelden. Seriøst, folk var dritings i gatene. Haha!! 

 • Trondheim city

  Hei! 

  Det er lenge siden jeg har blogget nå, og masse som jeg hadde planer om å blogge om har bare blitt skyvet til siden. Jeg har faktisk tatt masse bilder som jeg hadde tenkt å legge ut, men det ser dårlig ut, altså! Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos broren min i Trondheim. Jeg og lillesøster Celine er på besøk hos han og kjæresten i vinterferien. Vi kom i går morrest, og dro på shopping nesten med det samme, etter å ha suttet på toget i 8-9 timer, så da vi var ferdige på shopping var vi heeelt utslitte! Så da gikk kvelden ut på å spille wii og slappe av. Deilig! 

  I dag er det søndag, så det er jo ikke så mye å gjøre, men vi har allikevel hatt en suuuper dag. Vi var i Nidarosdomen, og etter det fikk vi en rundtur i Trondheim, hvor bror viste oss hvor de har bodd før, pluss av vi var på en utsiktsplass og tok litt bilder. Nå har vi spist middag og slapper av med "extreme makeover". 
  Dette treet har fått skjerf! Det var mange trær i byen som hadde dette, haha! Forstår ikke helt hvorfor noen gidder. Jeg gadd ikke engang å snu bildet slik at det ble riktig vei...... 

  Så, vi har med andre ord hatt en kjempebra søndag. I morgen skal vi på shopping igjen! Gleder meeg!

  Har du en fin ferie??
 • hits