Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

MIIEGO WIRELESS HEADPHONES = elsk
Sliter noe ***** med å få bildene til å samarbeide, men det får bare være. I går fikk jeg endelig det nye headsettet i posten, og de funker såå bra! Elsker dem. De sitter godt på øret og har utrolig god lyd. De er lett å bruke og ja rett og slett veldig bra! Så nå er lyden på plass i hvertfall! Skulle ønske jeg kunne si det samme om kondisjonen min. MEN den kommer seg nok etterhvert som jeg peiser på. I morgen starter ei ny uke og jeg skal gi gass. Ekstra glad er jeg for at jeg har Regine med meg, for å trene med en venn er sååå mye mer motiverende! Dessuten er vi naboer, så vi drar alltid sammen og på den måten er det ekstra vanskelig å sluntre unna! 

Nå er det kveld, for i morgen starter full arbeidsuke igjen! Nattiiiis

 • hvorfor blir jeg sint?

  O' herlige fredag! Endelig er jeg hjemme, har spist meg god og mett etter ei langkjøring på mølla. Nå ligger jeg som et slakt på sofaen og ser på Petter Schjerven med Typisk deg. Det er litt gøy, fordi dagens episode handler om å være sint. Og mitt nyttårsforsett i år er egentlig å være mindre sint, så det var litt interessant og se hvorfor vi blir sint og hva det gjør med oss. Hvorfor er vi egentlig sinte? 

  Fordi sinne er så usaklig. Du kommer aldri noen vei med å være sint. Det er greit å være lei seg, og det er greit å ikke alltid være glad, - men hvorfor skal vi være sinte? Hvis ting ikke går som de skal, eller som jeg vil, hvorfor bygger jeg opp et sinne i kroppen min, som kun gjør meg stresset og gir meg dårlige vaner? Leste en gang en bra quote; "being angry is like drinking poison and expecting the other person to die" - for å sette det på spissen, så er det jo faktisk ganske sant. Ingen får noe godt ut av sinne. Jeg kan være så sint og si så mye fælt til andre som jeg ikke mente, fordi det rett og slett koker over. Det gjør vondt i hele meg, og det blir aldri bedre av å være sint. Sinne smitter bare og så står man der og kjefter opp hverandre og sårer hverandre uten at det er nødvendig i det hele tatt. 

  Så ja. Her ligger jeg og filosoferer. Kenneth er ute på byen, så jeg har TVen for meg selv i dag! Hurra! Er så utrolig sliten og trøtt i dag, så skal legge meg tidlig tenker jeg. DET blir deilig det. 

  //filosofikveld

   

 • STAND PÅ KIWI

  Hei! I går var det trippeltrumf på kiwi, og jeg hadde stand i butikken vår som vanlig. Denne gangen var det jo litt spesielt siden vi har doblet kiwi pluss-bonusen, og har til vanlig 15% bonus, mens i går hadde vi 17%! Jeg sto klar med pc for å hjelpe alle som ikke har ordnet seg kiwi pluss enda, slik at de fikk handlet med masse bonus. Dessuten ga jeg ut tre fruktkurver, til nr 10, nr 20 og nr 30 som ble medlem mens jeg sto der. Det var så priceless å se hvor glade vinnerne ble, herlighet <3, så lite kan faktisk bety så mye. Vellykket dag i går, og nå skal jeg snart på jobb for ukas siste innspurt. Herlig! Hva kvelden bringer, vet jeg ikke. Jeg skal hvertfall trene etter jobb. Jobber jo ganske sent i dag, så får egentlig ikke tid til så veldig mye... 
  Blogging er enda litt nytt for meg, selvom jeg i mange år var aktiv blogger, haha. Jeg bruker litt tid før jeg klarer å sette meg inn i det. Vi hørst! 
   

 • BUCKETLISTA FOR 2017

  Hei! I år har jeg ikke de klassiske "bli tynn og fit"-forsettene, jeg har mer konkrete mål jeg vil klare. Jeg vil ha det mest aktive året mitt dette året, og gjøre alt jeg har hatt lyst til å gjøre. Så her kommer bucketlista mi for dette året! Dette er forsåvidt en liste jeg og Siri har utviklet sammen, og det kommer nok til å stå mer om dette på vår felles turblogg så snart vi har den up and running! 

  - SYKLETURER TIL LOFOTEN

  - 7-TOPPSTUREN

  - 10-TOPPSTURENE 

  - MIDNATTSOLRITTET

  - STOK KANGRI (6153MOH) 

  - BODØ TRIATHLON

  - TRAPPELØPET

  - KLATRE

  - JEGERPRØVEN

  - NYE FJELLTURER I NÆROMRÅDET

  - TRENE MER GRUPPETIMER

  - BEGYNNE Å SPILLE FOTBALL MED SIRI

  - KEISERVARDEN ÉN GANG I UKA, TRENINGSTUR 

   

  I dag begynner jeg ikke før 9 på jobb, så jeg kunne egentlig sovet til nå ca, men jeg har vært våken en stund. Våknet så rolig og behagelig i dag, K hadde vært ute på vakt tidlig i morgest, så kom han og la seg i senga og holdt rundt meg når han kom hjem, før han måtte dra avgårde igjen. Sykt deilig å føle seg uthvilt når man våkner, og faktisk ha litt tid på morgenen. Selv om jeg enda ligger i senga, da. 
 • hits