Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

MARY KAY

Hei og god lørdag! Jeg har ikke blogget i det siste, blant annet fordi jeg mangler bloggmotivasjon. For tiden gjør jeg rett og slett ikke så mye. Jeg er med vennene mine, sover, jobber og trener. Det er vel rett og slett det jeg bruker døgnets timer på.... I går kveld etter to supre økter med både step- styrke og intervaller og bodypump og løping på mølla, slappet jeg av med fredagskos, - smelta sjokolade og frukt. JUM! I dag er det også bare 5 små dager til tantes lille gullgutt kommer på besøk! Herregud, jeg gleder meg så mye! Enn at han og broren min kommer hjem til bursdagen min!

På torsdag var jeg hos Cecilie, hvor moren hennes hadde en venninne som jobber for Mary Kay og selger produkter derfra. Jeg fikk være med å prøve en del av disse produktene og hadde en kjempe trivelig kveld. Jeg lærte en del om viktig hudpleie og fikk smaken for hudpleie selv. På mandag skal jeg være med på et møte hvor jeg får møte andre som jobber som konsulenter, og så skal jeg bli konsulent selv, tenker jeg. 

Mitt favorittprodukt var et rensesett for ansiktet, og en hudpleieserie for hendene. Huden føltes så myk og glatt etter "behandlingen", og denne scrubben er visst bra for å forminske porer. Og hendene var ikke lengre grove og tørre, rett og slett myke og deilige. Å gå mye ute i kulda og jobbe i butikk gjør at hendene er spesielt utsatt, så det var deilig å få behandlet dem litt. 

HER KAN DU LESE MER OM PRODUKTER FRA MARY KAY. 

I kveld skal jeg i bursdag til Sofie, og jeg gleder meg sååå mye. NÅ er det lenge siden jeg har vært ute (ikke siden i fjor!), og fått muligheten til å pynte og jåle meg opp. Det blir gøøøy. Men først skal jeg å trene. Adios! 

 

 • SWEAT IS FAT CRYING

  Gleder meg allerede til å stå opp for å trene! God natt :)

   

 • when you have nothing to say

  I går kom mamma til byen for å shoppe med meg, og det var jo veldig greit, for det ble nytt treningstøy og turklær og slikt av det. Etter det tok jeg meg min første løpetur ute i år. Jeg merket fort at det var annerledes enn å løpe på mølla... Gleder meg til våren, når det ikke er snø og is og kulde som herjer ute. I dag ble det stamina med Cecilie i stedet, - og der tror jeg at jeg skal holde meg til sola har smelta bort snøen. Vi spiste nettopp entrecôte til middag, også. Fint når det kommer folk hit og spiser, for da slipper jeg å spise alene.. Celine og jeg er jo aldri hjemme samtidig, så.

  Akkurat nå sitter jeg i sofaen, med de mest komfortable klærne jeg eier og skal til å starte helt forfra med Pretty Little Liars. Det er nemlig en uke til neste episode, og jeg fant ut at hvis jeg begynner forfra, vil jeg forstå alt som har skjedd så mye bedre. Kanskje jeg spotter noe jeg ikke la merke til for tre år siden når jeg begynte å se det? (Du gjettet riktig, jeg har lite å ta for meg i dag) 

  Men egentlig burde jeg vaske leiligheta, rydde rommet og vaske klær og ta oppvasken... 

 • SKITUR

  Hei! Først og fremst vil jeg gratulere min flotte mamma med dagen! Håper dagen har vært fin til nå, og at kvelden blir like fin, sammen med oss nå når vi snart skal ut å spise. 

  I morgest sto jeg opp tidlig(ere enn jeg pleier), og lagde frokost. Mamma har jo bursdag! Etterhvert kom bestemor og en venninne av mamma på besøk. Etter litt kaffe og kaker (for dem, gikk tilbake til senga, jeg), dro vi på skitur. Tvillingene kom ridende etter med hestene. Såå gøy! Vi gikk litt opp i fjellet og bak skytebanen her i Saltstraumen. Veldig fin natur. 
  Hahahha, dette er seriøst noe av det morsomste jeg har gjort på lenge. Å bli dratt etter hest på ski! 

  Nå skal vi ut å spise. Først skal vi hente Celine hjemme hos oss.

   

 • RANDOMNESS

  Heisann! Lenge siden sist, og jo mer tid som går, jo mer har skjedd siden sist (finnes sikkert en sånn Newton-lov om det eller noe hehe). Og for hver dag som går, blir jeg mindre motivert til å blogge, fordi det er så sinnssykt mye å ta igjen. Derfor tror jeg faktisk at jeg bare lar alt som har vært, være fortid. Også starter vi på nytt fra nå av... 

  Men det har jo skjedd så mye siden sist. Hvordan gjør jeg dette?! Akkurat nå ligger jeg i senga, klokka er ca. tre timer for mye i forhold til hva den burde vært. Jeg skal på jobb i morgen, søstera mi har bursdag og bestevenninna mi flytter til Bergen. Jeg får det med andre ord veldig travelt. Dessuten har jeg halsbetennelse og diverse, og har gått rundt med det i en måned uten å vite det. DERFOR jeg aldri sluttet å hoste. Mamma hadde rett (igjen). Har fått strenge beskjeder om å slappe av nå, så i hele dag (etter at jeg hadde vært å trent (vel og merke tidenes dårligste treningsøkt)) har jeg ligget på sofaen og begynt å se en ny serie. Det er sideserien til Pretty Little Liars, Ravenswood. Jeg går bare å venter på neste episode av PLL, så da var det like greit å se den serien. Ble hekta med en gang! 

  Nok tullprat. Nå skal jeg lukke skjermen og falle i dyyyp søvn. 

  Hehe bursdagskort til søss, gratulerer med dagen, fine deg <3   Pappa sier grønt er sjønt..... Kom å handle i Kiwi Påls Vei i morgen kveld da. 

 • WITH A NEW YEAR IN MY POCKET

  Hei! Nå florerer det av "godt nyttår"-meldinger all over the big internet, og jeg slenger meg like godt på den bølgen: GODT NYTT ÅR! Kalenderen viser at vi er i januar og det er et splitter nytt år. Sjukt! 2014 gikk så ufattelig fort forbi, og det var så sinnsykt mye som skjedde. Jeg er så glad jeg skal legge det året bak meg, - nå er det bare fortid. 

  2015 står for tur og jeg har så mange nyttårsforsett. Jeg skal ta lappen, trene (har meldt meg opp på masse fellestimer på Stamina nå, så jeg må komme igang!), gå mer turer, fullføre førstegangstjenesten, spise sunnere, jobbe, passe på gamle vennskap, og få mange nye. Reise; jeg har så lyst å gå på Kilimanjaro, dra til Afrika igjen, reise til syden og ligge på stranda med en drink i handa hele dagen, og ikke minst en storbytur med tom koffert igjen! Hvor mange av forsettene mine jeg klarer å sette ut i live, er bare et spørsmål om tid...

  I går måtte jeg jobbe helt til klokka 6, jeg. Denne nyttårsaften var den første uten familien min, og det var også det for Karinca og Sofie. Så, som de stakkars etterlatte, fant ut at vi skulle spise sammen i år. Så jentene dro hjem til meg mens jeg var på jobb, og lagde kjempedeilig mat, så når jeg kom hjem, var middagen ferdig! Det var så utrolig godt, og det var en kjempefin måte å avslutte året på; med tre av de som betyr aller mest for meg (Celine, søstra mi, spiste også med oss). 

  Vi dro videre til Ida så fort vi hadde fått spist ferdig og ordnet oss, og der var festen allerede igang. Kjempegod stemning og masse fine folk. Nyttårsaften var koselig, men jeg innså også at egentlig; så bryr jeg meg ikke om jeg er ute på nyttårsaften. Neste år/i år tror jeg faktisk ikke jeg skal drikke... Jeg tror man har en finere opplevelse av nyttårsaften når man er edru.   Så flaut at jeg ikke har noen andre bilder enn andre sine snapbilder å legge ut. Haha, det bildet av fyrverkeriet er noe jeg har screenshotta også, fordi jeg fikk såvidt sett noe fyrverkeri i år/fjor.. Jaja! Husker ikke hvem jeg screenshota det av heller. Uansett... Godt nyttår!! :) 
 • hits