Hege Davidsen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

HELGAS FESTLIGHETER

Hei! Jeg har fått streng beskjed om å blogge/ikke blogge om helga, så that I will do! I dag når vi skulle å trene, møtte jeg og Miriam Jampe, og jeg fikk frostskader (nesten), så jeg sitter innpakket i ullpledd i pysj og drikker kakao. Brrrrr!! Kalde Bodø. 

Det var veeeldig morsomt på forset i helga. Vi spilte fantasi, og jeg elsker (ELSKER) fantasi, så jeg tok heeelt av. Skikkelig koselig var det, selvom det ble et par drinker for mye på meg. Heldigvis en god stund til neste gang, altså. Kjæresten til Sofie, Øyvind, er bartender, sååå det ble MANGE gode drinker på oss! :-) Skikkelig thumbs up!

 Fantasi. De var Sølvguttene! Haha! 


Coco prøvde forjeves og til ingen nytte å få smake alkohol. Hahah, skjønneste og fineste hunden i verden.


En av shottene (husker ikke hva han kalte den), som han tente fyr på! Skikkelig kult! 
Hahaha, legg merke til ansiktsuttrykket til Karinca som oppdatet at noen sølte! 


Dette er en uteligger.


Gurooo <3


Haha, heeelt med!! Husker ikke hva jeg mimte akkurat her, tror kanskje det var en tvilling eller noe. 

Nå har jeg frøset meg ferdig. Skal vise dere den nye veska mi i et senere innlegg! Men akkurat nå må jeg gjøre lekser. Skoleflink, skjønner dere! Skole er viktig og lekser hører smørja med...

 • EVIG SØNDAG

  Søndag. Irritasjon. Vann. MASSE vann. Mat. Pasta med ostesaus. Kvalme. Sjekke om mobilen er der. Er pengeboka her? Se om de nye skoene er hele. Dusje vekk angsten. Facebook. Nyskjerrige folk. Kom du deg hjem i går? Ja. Husker ikke. Ha-ha! Ja! Nei! Det samme, om og om igjen. Burde bare ha blitt hjemme. Helga er ikke bare burde-burde. 

  Jo god ettermiddag. Jeg har tingene mine stående hos Karinca, så kameraet mitt med alle de fine bildene får jeg ikke før i morgen. Akkurat nå sitter jeg med spotify og hører én sang om og om og om igjen. Tenker. Jeg tenkte egentlig å vise dere innkjøp fra i går, men så har jeg bare halvparten her (det jeg brukte i går), og kameraet mitt ligger i byen. Jeg endte opp med å ta bilder av skoene jeg har med meg hjem med et digitalkamera, så ikke diss kvaliteten. 
  Skoene er fra Nelly, og kan kjøpes HER (link). Kjøpte et par høyhæler til fra nelly, men de var alt for store, så må sende de tilbake... Var usikker på om jeg ville like dem, men kjøpte de fordi de var på salg. De ser kjempefine ut på, så er kjempefornøyd, jeg! 

   

 • MADLA REKRUTTSKOLE 2014

  God kveld! 

  I dag har mamma bursdag, og det har vært feiring fra morgen til kveld, og for meg som har vært på sesjon, har det vært veldig slitsomt! For ja, i dag har vært en utrolig avgjørende og viktig dag for meg! De fleste av vennene mine er fult klar over mitt elskverdige forhold til militæret. Da jeg svarte på sesjon del 1, svarte jeg at jeg ikke ville i tjeneste, at jeg var dårlig motivert og dårlig trent. I året som fulgte ble jeg faktisk medlem av SHV-U, noe jeg ikke hadde trodd skulle være langvarig. Jeg elsker alt som har med militæret å gjøre, og motivasjonen min er 100%! 

  Tenkte å fortelle dere litt om hva som foregikk på sesjon og hvordan jeg opplevde det. 

  Jeg dro dit sammen med Merethe og Martine, og vi var der sammen med 6-7 andre (?), og de fleste der kjente hverandre. Det var vel 2-3 stykker jeg ikke visste hvem var. Vi ble vist til et venterom til alle var kommet, og så gikk vi til et rom hvor offiseren hadde et foredrag i en halvtimes tid (kanskje mindre), før vi ble delt i to, der 3 av oss skulle inn til hørseltest og resten skulle være igjen og ta prøven. Jeg tok prøven først. Det var selvfølgelig lettere enn jeg trodde, men allikevel vanskelig imot slutten av hver av de tre kategoriene. De første oppgavene kunne være sånn "Kari hadde 2 epler og Roger hadde 4, hvor mange hadde de til sammen". De i slutten kunne være ekstremt vanskelige, og umulig å finne ut av...

  Etter det, var det bare å vente til jeg fikk ta hørselstesten. Da ble jeg plassert inni en boks/bur på max 1 kvadrat, med et hørselvern og en kontroll til å trykke på hver gang jeg hørte en lyd. Det var vanskelig å skjønne om det var en lyd eller summing eller en feil på hørselsvernet, så jeg bare trykka når jeg følte jeg burde. Haha. Jeg fikk karakter 9 på testen, noe som er det beste man kan ha! Så var vel fornøyd med det. 

  Mens de siste var inne til hørselstest var det noen som var inne til den fysiske testen. 3D-mølla. Jeg løp litt over 10 minutter, og var så DØD når jeg hoppa av at jeg ikke visste hvordan jeg skulle klare å stå på bena uten at det skulle gjøre vondt. Det var heeelt sykt vondt. Det verste var at jeg hadde knytt skolissene så stramt for at de ikke skulle glippe at de gnei på fotbladet slik at jeg fikk vondt. Reglene på 3D-mølla er forsåvidt: 1. ikke lov å drikke 2. ikke lov å høre på musikk 3. ikke lov å være borti "stativet" 4. Ikke lov å løpe før etter 6 minutter og 5. ikke lov å gå etter 8 minutter (elns) 

  Det var deilig å få dusja bort katastrofen etterpå, jeg var selvfølgelig megaskuffa over meg selv, karakter 4 på mølla var mye dårligere enn jeg hadde håpet på, men testen var SYKT mye verre enn jeg hadde sett for meg. Etterpå var det tid for lunsj, og vi fikk baguetter og juice. Vi satt å snakket sammen og slappet av, noe som var veldig godt. Etter dette var det bare å vente på tur, for da skulle vi inn til lege, og så for å snakke med offiser. Det ble MYE tid på venterommet, og det kunne også bli kjedelig. 

  Hos legen måtte man av med klærne, og der skulle man måles (jeg er visst 1.70 høy), og veies (vekt = Ukjent for omverden!! hhaha), lese noen tall for å se om man var fargeblinde, sjekke synes + at legen skulle måle blodtrykk og se på hvor myk du var i kroppen og hvordan ryggen var og alt mulig rart. DET var ikke så veldig gøy, men må man, så må man... Han gikk også igjennom hva jeg hadde svart på noe av sesjon del 1 (der jeg hadde vært veldig negativ og måtte sende inn en søknad for å komme til sesjon) 

  Etter legesjekken var det enda mer ventning, og så var det store øyeblikket. Samtale med offiser. Han spurte rett ut hva jeg ville gjøre, og jeg sa jeg ville i luftforsvaret. Han så på legeattesten jeg hadde sendt inn og så at jeg hadde skrevet at jeg ville søke befalsskole og flygeskolen, og han sa at han anbefalte meg å søke og at med resultatene mine fra dagen ville jeg klare meg kjempefint (+++!), og vi ble enige om at jeg skulle i førstegangstjeneste i januar neste år, der jeg skal på rekruttskolen (noe alle som skal i luft- eller sjøforsvaret må), hvor jeg derfra velger 3 ting jeg ønsker å gjøre, også får man førstevalget sitt om man er flink på rekrutten. Han sa faktisk at med resultatene mine ville det ikke bli noe problem å få førstevalget, så jeg er meeget fornøyd! 

  Derfra har jeg vært på City Nord og storhandlet gaver som en gærning. I tillegg var bussen tre kvarter forsinket, men det er en annen historie. Jeg har feiret bursdagen til mamma med familien og noe venner av henne, og nå, klokka 22 er jeg så trøtt at jeg skal sove. I morgen skal det festes som aldri før, gleder meg sånn! 


  See den fine kaka vi bakte da! Flinke unger. (Slash JEG baka lol lizm amagad)

 • DAGENS OUTFIT

  God morgen!

  I dag sto jeg opp tidlig for å lage frokost til søstra mi som har bursdag i dag og blir hele 17 år! Nå skal vi på bytur, shopping med hele sulamitten for så å dra ut å spise. Etterpå skal jeg i en annen bursdag, en litt spesiell en også, for det er nemlig hunden til Karinca som feirer 1 år! Haha, så da blir det full fest (uten alkohol siden jeg er avholds denne måneden). I går ble det ikke noe blogging fordi jeg var på skolen og etter det trenet jeg, og da jeg kom hjem sovnet jeg.. 

  Har nesten helg glemt hvordan man blogger, jeg. Her er dagens outfit!   Outfit: Sko - økonomisko, Bukse (forbruksvare!! Har 3 eller 4 av den) - Bik Bok, Genser - Cubus? Jakke - Bik Bok, Ring - Cubus 

 • my past year

  Da har jeg vært tilbake i to dager med bloggen, og selvom jeg må lære meg alt på nytt, føler jeg det går framover. Jeg må jo leve opp til ett av russenavn-forslagene på meg, "blogghora" og "blogger'n"... Haha! Vil bare si at jeg er overrasket over hvor mye treff jeg har hatt på bloggen de to siste dagene. Jeg syntes 150 sidevisninger var mye i går, når det nå er over dobbelt så mye, blir jeg skikkelig glad! Statistikken går nok raskt ned igjen, men det kan jeg sikkert leve med! Siden jeg ikke har blogget på sånn rundt et halvt år, er det vel et par ting som jeg kan nevne... Siden det ikke har skjedd såå veldig mye vet jeg ikke om dere vil finne det så interessant...


  Det har vært et halvår fylt med vannkopper, ørebetennelse og halsbetennelse, festing, turer, trening, og skole. Aller mest har jeg vært syk. Det er nesten det eneste jeg husker fra i fjor. Jeg var syk i to uker én gang, og to ganger noen dager. Var borte sånn... HELE tiden. Men skjerper meg nå. Og nå trener jeg også hver dag, og det skal jeg fortsette med ei god stund! 

  Fiin statistikk, haha! 

   

 • Min første tur til blodbanken

  Hei! 

  I dag var jeg som tidligere skrevet, i blodbanken for å gi blod for første gang. Det var utrolig skummelt og jeg var livredd for at jeg skulle besvime eller noe sånt, siden jeg egentlig har hatt sprøyteskrekk siden alltid. Men siden blodet går til noe bra, og det å være frivillig for noe, er noe man virkelig kan være stolt av, så har jeg ønsket å kunne bli blodgiver. Damen som tok blodet, var så utrolig hyggelig, og hun syntes det var spesielt gøy at jeg ønsket å ta bilder av det for å dele med dere! 

  For jeg vil oppfordre alle som er over 18 og som er friske til å bli blodgivere. Det redder liv! Tenk, du kan være med på å redde et liv. Det tar en halvtime av tiden din (5-10 min med sprøyte) ca. hver 3-5 mnd, eller sjeldnere hvis du ønsker det. Det er heller LANGT ifra så vondt som jeg trodde det skulle være. Det kan jo selvfølgelig være at alle reagerer annerledes, og at jeg var utrolig heldig. Jeg reagerte nesten ingenting, er bare ekstremt trøtt og har vært det i dag. Det verste er å gå i en bakke å føle at du dør fordi du ikke eier kondis (men den kommer fort tilbake).   Dette er ca. 1/2 liter med blod. Blodet var varmt da jeg fikk det i fanget, utrolig rart, haha! Jeg er ganske stolt over å ha turt dette, jeg! Hiv deg på den nye trenden; bli blodgiver du óg! :D 

  HER kan du melde deg opp (husk, du må være over 18 år): https://www.giblod.no/forside.asp?level=7348

 • WORKING OUT IS ALL ABOUT INSPIRATION
 • hits