Hege Davidsen -
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

NEW DRESS

Dette har vært den mest unødvendige dagen i mitt liv. Det verste er at jeg må repetere den antakeligvis tre ganger til. Hater dette. Det verste er at det er så obvious at jeg kommer opp i fransk at jeg i går gikk å la meg klokken 5 for å slippe å tenke på det, og i dag er planen å tenke på hva som er den letteste måten å slippe dette på. Jeg bare sier det, når jeg kommer opp i fransk, bør jeg antakeligvis ha tilsyn døgnet rundt. Jeg vil bare gråte av tanken. Det var DET vitnemålet, liksom. 

Men fra sorg til glede: jeg kom hjem i dag, og så ventet det en pakke på meg! I nydelig innpakning. Og inni der lå det et sett med sminke og rens (mascara og øyenrens + kremer) fra Clarins fra bestemor. Det gjorde dagen litt bedre, så tanken på å dø har gått litt bort. Kunne nesten gått et år på nytt for å slippe å ha muntlig. Skulle ønske det var et valg. (TULLAA!)

En annen liten glede, er at jeg fikk kjolen jeg bestilte for ca. nøyaktig en måned siden. Den er fra ebay, og med belte betalte jeg faktisk under 100 kr (inkl frakt!!) 

(Her er link faktisk)

Siden du helt sikkert lurer på hva jeg skal gjøre NÅ, når jeg har blogget om hvor fint og fælt livet er, så - jeg skal faktisk IKKE legge meg tidlig (som jeg gjorde i går, la meg klokken 17, og sov helt til 06 i dag), jeg skal... Lete etter bankkortet mitt. Jeg har nemlig klart å miste det igjen!!! Herregud, jeg må være den dårligste. 

Herregud for et unødvendig blogginnlegg. Det er mest bare for å si hei og sånt. Siden jeg aldri blogger. 

 

 • GULL OG SØLV - WANTS

  Coast - BATIDA - Clutch - gull

  Dyrberg/Kern - GIANDA - Øredobber - sølv

  Valerie - Miniskjørt - gull

  Oasis - Topper langermet - sølv

  Pieces - Solbriller - sølv

  House of Wilde - SAPHiRE TEARS SEQUIN SHORTS - Shorts - gull

  Dry Lake - ALINA - Cocktailkjole - gull

  Vila - WILDERNESS - Bukser - gull

  Codello - Skjal - sølv

  1 2 3 4 5 (har mistet resten av linkene ..) 

  Og med dette sier jeg god natt! Tentamen i morgen, så er bare å få seg en god natt søvn nå. 

 • TGIF ANTREKK


  Dagens: Hløytlivsshorts - ONLY, blazer/jakke - KappAhl, bluse - VILA, veske - husker ikke

  THANK GOD IT'S FRIDAY! I morgen er det YOLO-fest med russen, blir fett! Denne uka har gått så himla fort at jeg egentlig trodde det var torsdag/mandag i dag. Hm. Allefall, nå skal jeg trene litt før jeg legger meg i senga med ei god bok. Jeg er SLITEN!

 • FRA A TIL B

  Jeg har vært effektiv i kveld. Har hjulpet tvillingene med å skrive 4 sider bokanmeldelse hver! Min egen lekse fikk en andreplass, heh. Jeg har slasket litt og slappet av med en ny bok. Jeg vet at jeg ser syk ut, men det er jo så in for tiden. Å vise seg så stygg som mulig. Det er jo sånn man får lesere?! Vel allefall, skoene jeg bestilte fra Korea kom i dag, haha. De var størrelse 37, altså et nummer mindre enn jeg bruker, men de passet allikevel. Jeg er bare litt bekymret for at de blir å presse på tåa når jeg løper, så vurderer å kjøpe noen nye.

  Jeg er så perfekt og pen at jeg måtte redigere på alle mulige måter for å få dette til å fungere, egentlig. 

  70 kr og gratis frakt, hvem elsker ikke ebay da?! Heeeh. Men må nok gi dem vekk.... Forresten ja, går det an å gi slike ting til Fretex og sånt?  


 • IT'S LIKE A FUCKING DRUG

  Å herregud, tidenes skrivefeil "it's is" hahahah. 

  Jeg har så bra dager for tiden, og jeg føler at jeg får gjort så mye ut av dagene. Egentlig får jeg ikke gjort så veldig mye, men jeg prøver hvertfall. Kanskje er det fordi at jeg ikke har fri tilgang til internett hjemme lengre (rooteren er ødelagt), så jeg er nødt å gjøre andre ting, eller kanskje er det noe annet. Allikevel, jeg tror det har noe med sola å gjøre. At jeg har så mye energi, mener jeg. Jeg blir nesten beruset av sol, jeg blir i ekstremt godt humør. Det er som en tung byrde løfter seg av skuldrene mine, og de vonde tanker svever vekk sammen med de blytunge, grå skyene. Det er som alt negativt forsvinner med det grå været, og jeg kan tenke positivt om alt. Jeg får motivasjon til å gjøre skolearbeid, og jeg får motivasjon til å trene. Jeg får motivasjon til å spise sunt og motivasjon til å ordne meg om morgenen. Jeg er bare rett og slett lykkelig! Og jeg pynter meg ikke for noen andre enn meg selv (message til alle i klassen min) 

  Men så jeg jeg jo masse å glede meg til framover også da. De dårlige dagene går over, og nye, herlige dager har jeg i vente. Framover nå de neste ukene er det Forsvarets Jentecamp neste helg, og så er det KOM MAI DU SKJØNNE PROMILLE!! RUSSETIIIID! Det kan bli ei interessant tid, og jeg gleder meg til å ikke drikke igjen på et år etter det. Ha-ha-ha.

  Jeg dropper den der bloggepausen min, men ikke tro at jeg blir å blogge hver dag framover. Det er virkelig et slit å blogge. 

 • NYE BØKER (hjerte)

  Hallo.

  I dag har jeg vært en tur i byen. Jeg kjøpte bursdagsgave til Lill-Tove, og i tillegg kjøpte jeg meg selv en overraskelse. Nemlig to bøker! Jeg synes begge virker veldig bra, og har begynt å lese den første allerede. "God natt, Miranda" handler om ei som møter en som helt ut av det blå tror de er ordentlig kjærester, selv om de bare hadde møttes et par ganger, og når hun sier at det er "slutt", så går han over til søsteren. Spennende er den hvertfall, og ganske ekkel. Jeg måtte jo kjøpe meg et kult bokmerke mens jeg var i gang, haha. Elsker det nesten like mye som bøkene. 

  Skulle egentlig i bursdag til Lill-Tove i dag, men pga. de stygge bussrutene, ble jeg mer eller mindre tvunget til å være hjemme. Så nå skal hele helga gå til lesing. Ikke bare i disse bøkene, men også til framføringen på mandag, og de to innleveringene på 10 sider. For ei helg, eller hva?! 

  Eneste sjokoladen jeg tør spise uten å få dårlig samvittighet, haha. Og gulrøter! (Nei, Tina. Jeg går fremdeles ikke på gulrot-diett, haha)

  Kjole/tunika fra Kapphal (vet ikke hvordan det skrives, men vet at det ikke skrives sånn..... Tror jeg)
  Blazer fra mammas klesskap

  Så. Da skal jeg lese litt mer, mens søster ser på Idol. Har litt lyst å lage en videoblogg, haha. Hva tror dere om det, da? Hva kan jeg lage videoblogg om?? anyone
 • hits