Hege Davidsen -
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

NOVEMBER ADVENTURES

Heisann!

Det nærmer seg jul med stormskritt! Det betyr også at det er snakk om dager til jeg står oppstilt som rekrutt på Madla nede i Stavanger. I går begynte vi å lage julestemning her hos kjæresten min. Vi kjøpte inn juletre, julepynt, og diverse. Han har ALDRI pyntet til jul selv før! Vi lagde pepperkakekirke, og jeg, Mathilde og en venninne av Mathilde var så utolmodige at vi begynte å bake pepperkaker mens Fredrik var ute å jogget. Det ente med at vi brente brorparten av det første brettet, haha. Det er som vanlig et århundre siden sist jeg viste livstegn på bloggen, så det er ikke rart om dere trodde jeg hadde dødd ut. Siden sist har det skjedd så mye at jeg kunne ikke ramset opp alt om jeg prøvde en gang, for jeg husker ikke alt, tror jeg. Men etter bildene mine på den kjære, vakre, nydelige, hvite, digge og snart knuste iphonen min å dømme, har jeg hatt nok å gjøre. Jeg har for det meste egentlig bare jobbet og vært med kjæresten min, da. Jeg har spilt, antakeligvis et par timer for mye, GTA, og det gøyeste (er det noe som heter det?) må ha vært å stjele en jumbojet! Da var vi ganske stolte, haha. Vi skal snart stjele et F16-fly også. 

ELLERS! Ellers så har jeg FaceTime'a med Marve, katten min hjemme. Jeg har vært på fest (skulle på Donkeyboy men kom aldri så langt... Takker Gud for at jeg har verdens beste kjæreste som tar så godt vare på meg, herregud). Jeg har posert for Plan i Glasshuset, haha. Vet ikke heeelt hvorfor/hva jeg gjorde det for, men velger å tro det går til en bra sak. og så har jeg vært hjemme en tur eller to, og kost maaaaasse med pusitrollene. Jeg tør ikke tenke på hva som foregikk i hodet til Mia på det siste bildet. Hun så seriøst vettskremt ut. 

MOTESHOW PÅ LAROCK
Og ja. På lørdag, altså lørdagen som var, deltok jeg på noe veldig morsomt. Kristina, ei venninne av meg som jobber på Verso, en populær klesbutikk i Glasshuset, spurte om jeg ville bli styla og ordna, - og jeg, så gal som jeg er, sa jo ja uten å i det hele tatt nøle. Det var ikke før ETTERPÅ jeg begynte å lure hva dette egentlig var fornoe. Joda: jeg skulle gå på catwalk og vise frem årets julemote! Stylist Erlend Elias var der sammen med Mikkel Gaup, og vi skulle gå på catwalken på åpningen til det nyeste utestedet her i Bodø; LaRock! Vi ble sminka og ordnet på håret av profesjonelle, og det var en veldig kul (og skremmende) opplevelse, og jeg angrer ikke på at jeg ble med, men jeg er glad jeg ikke gikk i undertøy (som mange gjorde, tøffe folk!!). 


På Cous Cous frisør i sentrum ble vi styla som kjendiser. Alle fikk lik frisyre, en fiskebensflette og sikkert en boks hårspray hver og en million kliper (om det var vanskelig å få ut, spør du????). Hun som ordnet meg på håret var utrolig snill og hyggelig, og jeg ble veldig fornøyd. 


Ja.. Her ser dere først litt nærmere hvordan kjolen min egentlig så ut. Elsker den, og vurderer å kjøpe den selv. Tror jeg skal gjøre det, faktisk. Kristina som blir sminket, og Susanne som var kommet inn i samedrakten. Hun danset på starten sammen med Mikkel Gaup (!) og var også en av de råtøffe som gikk i undertøy (!!!). På det siste bildet ser dere hvordan sminken ble! 

(De to øverste bildene lånte jeg av Kristina). Synd jeg ikke har noen bilder av noen av de andre som gikk, eller har fått sett noe av noen andre. Var nemlig backstage når alle gikk, og fikk ikke lov til å gå ut... Men det var uansett veldig gøy, og jeg møtte masse kule og morsomme mennesker! For en dag det var! Vi var i gang fra klokka 15 til midnatt, - det gikk i ett! Og så gøy som det var!! Wiii. 

#jul #pepperkaker #dekorasjon #GTA #catwalk #mote #fashion #larock #bodø #norge

 

  • my past year

    Da har jeg vært tilbake i to dager med bloggen, og selvom jeg må lære meg alt på nytt, føler jeg det går framover. Jeg må jo leve opp til ett av russenavn-forslagene på meg, "blogghora" og "blogger'n"... Haha! Vil bare si at jeg er overrasket over hvor mye treff jeg har hatt på bloggen de to siste dagene. Jeg syntes 150 sidevisninger var mye i går, når det nå er over dobbelt så mye, blir jeg skikkelig glad! Statistikken går nok raskt ned igjen, men det kan jeg sikkert leve med! Siden jeg ikke har blogget på sånn rundt et halvt år, er det vel et par ting som jeg kan nevne... Siden det ikke har skjedd såå veldig mye vet jeg ikke om dere vil finne det så interessant...


    Det har vært et halvår fylt med vannkopper, ørebetennelse og halsbetennelse, festing, turer, trening, og skole. Aller mest har jeg vært syk. Det er nesten det eneste jeg husker fra i fjor. Jeg var syk i to uker én gang, og to ganger noen dager. Var borte sånn... HELE tiden. Men skjerper meg nå. Og nå trener jeg også hver dag, og det skal jeg fortsette med ei god stund! 

    Fiin statistikk, haha! 

     
  • hits