hvorfor blir jeg sint? (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

hvorfor blir jeg sint?

O' herlige fredag! Endelig er jeg hjemme, har spist meg god og mett etter ei langkjøring på mølla. Nå ligger jeg som et slakt på sofaen og ser på Petter Schjerven med Typisk deg. Det er litt gøy, fordi dagens episode handler om å være sint. Og mitt nyttårsforsett i år er egentlig å være mindre sint, så det var litt interessant og se hvorfor vi blir sint og hva det gjør med oss. Hvorfor er vi egentlig sinte? 

Fordi sinne er så usaklig. Du kommer aldri noen vei med å være sint. Det er greit å være lei seg, og det er greit å ikke alltid være glad, - men hvorfor skal vi være sinte? Hvis ting ikke går som de skal, eller som jeg vil, hvorfor bygger jeg opp et sinne i kroppen min, som kun gjør meg stresset og gir meg dårlige vaner? Leste en gang en bra quote; "being angry is like drinking poison and expecting the other person to die" - for å sette det på spissen, så er det jo faktisk ganske sant. Ingen får noe godt ut av sinne. Jeg kan være så sint og si så mye fælt til andre som jeg ikke mente, fordi det rett og slett koker over. Det gjør vondt i hele meg, og det blir aldri bedre av å være sint. Sinne smitter bare og så står man der og kjefter opp hverandre og sårer hverandre uten at det er nødvendig i det hele tatt. 

Så ja. Her ligger jeg og filosoferer. Kenneth er ute på byen, så jeg har TVen for meg selv i dag! Hurra! Er så utrolig sliten og trøtt i dag, så skal legge meg tidlig tenker jeg. DET blir deilig det. 

//filosofikveld

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits