BILDER OG VIDEOER FRA SUPERKIWIADEN (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

BILDER OG VIDEOER FRA SUPERKIWIADEN

På søndag var jeg på kanskje det kuleste arrangementet noen sinne laget. Superkiwiaden leverte uten tvil!! Jeg var som sagt med i åpningsshowet, noe jeg er veldig stolt over. Jeg ble flydd ned en dag før resten av butikken min for å øve sammen med de 13 andre danserne.


Dansecrewet! Hurra


Her er meg og søsteren min, Celine, som også jobber i Kiwi. I en annen Kiwibutikk enn meg, vel og merke...

For deg som ikke vet hva Superkiwiaden er; det er en STOR fest hvor alle som jobber i Kiwi blir invitert. I år var vi samlet 7500 på Telenor Arena, og her blir det masse underholdning. Kjente artister, underholdere, og ikke minst; Kiwi Cup, hvor de beste butikkene i landet blir kåret. 12 regionsvinnere og 1 vinner av hele landet.

Jeg fikk være med som danser i åpningsshowet, hvor Adelén og Alexandra Joner sang den nye Kiwi-sangen. Herregud, det var så insane gøy! Jeg har faktisk ikke ord. Å få være backstage, bli behandlet som VIP, danse på Telenor Arena foran 7500 mennesker, det var så sykt kick. Jeg elskeeet det. Vi fikk dansen i forkant og øvde og øvde. De andre danserne var utrolig herlige mennesker, alle sammen. Jeg føler vi sklei godt ilag og funket megabra sammen. Alt var rett og slett perfekt. Ikke alle som får danse for Adelén og Alexandra Joner, nei!!

Her har jeg lagt ved to videoer. Den første er introen av danserne og litt av hvordan vi har øvd, og den andre fant jeg her på youtube der noen har filma der jeg dansa. Jeg er nr 3 fra venstre på dansingen.

Etter åpningsshowet snakket Jan Paul (selveste sjefen av Kiwi), før vi fikk servert tre-retters middag.I mellomtida var det diverse artister og videosnutter og opptredener. Blant annet Sandra Lyng, Alexandra Joner, Adelén, Truls Svendsen (single ladies!!!), Sivert Høyem, Madcon, Nico & Vinz, og mange flere som jeg ikke husker akkurat nå. Det var et ellevilt show, og jeg er sååå glad for at jeg fikk være med på dette.

Tusen takk for en uforglemmelig kveld! Og husk; hvis du vil være med på dette showet igjen om 4 år (arrangeres hvert fjerde år), så må du søke på KIWIII.

Også må du gjerne komme å handle hos meg på Kiwi også. :)


Her er min flotte bukett av arbeidskollegaer. Flotte gjengen på Kiwi Påls Vei!

Fikk møtt ei venninne fra den tida jeg gikk i forsvaret også! Julie! Vi var i samme tropp på rekrutten, og begge var i Bodø i tjeneste. Triiivelig å se henne igjen etter -TO- år! Fikk forresten IKKE til å snu dette bildet...


Kine og meg rett før vi løp på scena! Mye nerver og spente jenter backstage da, ja!
 

Det ble en vellykka kveld uten like, og ei megatrøtt jente som la seg med et smil om munnen den kvelden. Også var det veldig godt å komme hjem igjen dagen etterpå.


  • 19.05.2016 kl.19:31
    oi, det var sikkert sykt å stå på scena der!! hadde dødd av nervøsitet jeg! flinke, fine hege! savner deg! <3


    Skriv en ny kommentar

    hits