SUPERKIWIADEN 2016 (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

SUPERKIWIADEN 2016

Long time, no see. Jeg fikk en liten trang her jeg ligger i hotellsenga mi i Oslo til å blogge litt! Det er vel over et år siden forrige innlegg på denne bloggen, så nå var det vel på tide med en liten oppdatering.... Jeg føler kanskje at jeg vil blogge fordi jeg faktisk har noe å blogge om! Jeg ligger nemlig her med så latterlig mange inntrykk, og helt elleville gledesnerver for morgendagen.

Jeg husker det enda som om det var i går. Jeg hadde nettopp begynt på Kiwi da assisterende butikksjef kom gående; "Ja, no e det bærre 2 år til Superkiwiaden!". Jeg var sikker på at jeg ikke kom til å jobbe i en matbutikk så lenge, men det viste seg at jeg ble værende i en flott kjede som jeg har trivdes veldig godt i. Hvertfall godt nok til å bli værende i nesten to år nå (!!!). Jeg blir utfordret og jeg lærer nye ting hver dag. Jeg møter masse nye mennesker, og har også mine kjære stamkunder som jeg på en rar måte får et slags forhold til, og som jeg hilser på hvis jeg møter dem utenfor butikken. Det er en spesiell jobb, med mye press og mange utfordringer, noen nedturer og aller flest oppturer. Jeg har fått gode venner og jeg har lært veldig mye om andre mennesker.

Jeg er butikkmedarbeider i Kiwi, og jeg er stolt av det! Når jeg var mindre var det alltid en negativ tone med å jobbe i matbutikk. "Jeg trenger ikke matte, jeg skal ikke sitte i kassa på matbutikken uansett", eller at "du må studere og gjøre noe viktig, ellers kommer du til å jobbe i matbutikk for alltid". Nå skjønner jeg ikke hvorfor noen skulle noen sinne sette et dårlig lys over butikkansatte. Herregud, det er jo en av de viktigste jobbene! Hvis det ikke hadde vært for folk som jobber og driver matbutikkene, så hadde du nok hatt et problem, for det første. Og for det andre, så er faktisk det å komme inn hos oss og få prate med kassadama i to minutter det store høydepunktet den dagen for ganske mange. Et smil, et ønske om en god dag, - for noen er faktisk dette veldig viktig. Uansett, poenget mitt her var egentlig at det er ikke uten grunn at jeg er stolt over å jobbe i matbutikk. Men jeg er også stolt over å jobbe i Kiwi, en fantastisk kjede som setter pris på sine ansatte vel så mye som de setter pris på kunden. Vi jobber hardt og hver dag for å bli best.

Men i dag er jeg nok litt ekstra stolt over å jobbe på Kiwi. Ekstra stolt fordi jeg skal feire med 7.500 andre kiwianere, på en heidundrende fest på Telenor Arena for å feire de gode resultatene våre. Ekstra stolt fordi jeg skal opptre på scenen selv, som danser i åpningsshowet.

Jeg kom til Oslo i dag tidlig, og sammen med 13 andre danseløver fra Kiwi har vi øvd fra morgen til kveld. Generalprøver med artistene og herjet rundt. Jeg er så utrolig spendt på morgendagen, jeg klarer ikke sove! Dette blir det råeste jeg har vært med på, noen SINNE. Jeg tror faktisk, prestasjonsmessig, dette overgår Kilimanjaro....!


Så nå er det ei sliiiiten kiwijente som legger seg i hotellsenga uten kjæresten sin og drømmer om morgendagen. Håper jeg rekker hotellfrokosten.

 

 

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits