MARY KAY (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

MARY KAY

Hei og god lørdag! Jeg har ikke blogget i det siste, blant annet fordi jeg mangler bloggmotivasjon. For tiden gjør jeg rett og slett ikke så mye. Jeg er med vennene mine, sover, jobber og trener. Det er vel rett og slett det jeg bruker døgnets timer på.... I går kveld etter to supre økter med både step- styrke og intervaller og bodypump og løping på mølla, slappet jeg av med fredagskos, - smelta sjokolade og frukt. JUM! I dag er det også bare 5 små dager til tantes lille gullgutt kommer på besøk! Herregud, jeg gleder meg så mye! Enn at han og broren min kommer hjem til bursdagen min!

På torsdag var jeg hos Cecilie, hvor moren hennes hadde en venninne som jobber for Mary Kay og selger produkter derfra. Jeg fikk være med å prøve en del av disse produktene og hadde en kjempe trivelig kveld. Jeg lærte en del om viktig hudpleie og fikk smaken for hudpleie selv. På mandag skal jeg være med på et møte hvor jeg får møte andre som jobber som konsulenter, og så skal jeg bli konsulent selv, tenker jeg. 

Mitt favorittprodukt var et rensesett for ansiktet, og en hudpleieserie for hendene. Huden føltes så myk og glatt etter "behandlingen", og denne scrubben er visst bra for å forminske porer. Og hendene var ikke lengre grove og tørre, rett og slett myke og deilige. Å gå mye ute i kulda og jobbe i butikk gjør at hendene er spesielt utsatt, så det var deilig å få behandlet dem litt. 

HER KAN DU LESE MER OM PRODUKTER FRA MARY KAY. 

I kveld skal jeg i bursdag til Sofie, og jeg gleder meg sååå mye. NÅ er det lenge siden jeg har vært ute (ikke siden i fjor!), og fått muligheten til å pynte og jåle meg opp. Det blir gøøøy. Men først skal jeg å trene. Adios! 

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits