RANDOMNESS (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

RANDOMNESS

Heisann! Lenge siden sist, og jo mer tid som går, jo mer har skjedd siden sist (finnes sikkert en sånn Newton-lov om det eller noe hehe). Og for hver dag som går, blir jeg mindre motivert til å blogge, fordi det er så sinnssykt mye å ta igjen. Derfor tror jeg faktisk at jeg bare lar alt som har vært, være fortid. Også starter vi på nytt fra nå av... 

Men det har jo skjedd så mye siden sist. Hvordan gjør jeg dette?! Akkurat nå ligger jeg i senga, klokka er ca. tre timer for mye i forhold til hva den burde vært. Jeg skal på jobb i morgen, søstera mi har bursdag og bestevenninna mi flytter til Bergen. Jeg får det med andre ord veldig travelt. Dessuten har jeg halsbetennelse og diverse, og har gått rundt med det i en måned uten å vite det. DERFOR jeg aldri sluttet å hoste. Mamma hadde rett (igjen). Har fått strenge beskjeder om å slappe av nå, så i hele dag (etter at jeg hadde vært å trent (vel og merke tidenes dårligste treningsøkt)) har jeg ligget på sofaen og begynt å se en ny serie. Det er sideserien til Pretty Little Liars, Ravenswood. Jeg går bare å venter på neste episode av PLL, så da var det like greit å se den serien. Ble hekta med en gang! 

Nok tullprat. Nå skal jeg lukke skjermen og falle i dyyyp søvn. 

Hehe bursdagskort til søss, gratulerer med dagen, fine deg <3 Pappa sier grønt er sjønt..... Kom å handle i Kiwi Påls Vei i morgen kveld da. 
  • Skriv en ny kommentar

    hits