WITH A NEW YEAR IN MY POCKET (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

WITH A NEW YEAR IN MY POCKET

Hei! Nå florerer det av "godt nyttår"-meldinger all over the big internet, og jeg slenger meg like godt på den bølgen: GODT NYTT ÅR! Kalenderen viser at vi er i januar og det er et splitter nytt år. Sjukt! 2014 gikk så ufattelig fort forbi, og det var så sinnsykt mye som skjedde. Jeg er så glad jeg skal legge det året bak meg, - nå er det bare fortid. 

2015 står for tur og jeg har så mange nyttårsforsett. Jeg skal ta lappen, trene (har meldt meg opp på masse fellestimer på Stamina nå, så jeg må komme igang!), gå mer turer, fullføre førstegangstjenesten, spise sunnere, jobbe, passe på gamle vennskap, og få mange nye. Reise; jeg har så lyst å gå på Kilimanjaro, dra til Afrika igjen, reise til syden og ligge på stranda med en drink i handa hele dagen, og ikke minst en storbytur med tom koffert igjen! Hvor mange av forsettene mine jeg klarer å sette ut i live, er bare et spørsmål om tid...

I går måtte jeg jobbe helt til klokka 6, jeg. Denne nyttårsaften var den første uten familien min, og det var også det for Karinca og Sofie. Så, som de stakkars etterlatte, fant ut at vi skulle spise sammen i år. Så jentene dro hjem til meg mens jeg var på jobb, og lagde kjempedeilig mat, så når jeg kom hjem, var middagen ferdig! Det var så utrolig godt, og det var en kjempefin måte å avslutte året på; med tre av de som betyr aller mest for meg (Celine, søstra mi, spiste også med oss). 

Vi dro videre til Ida så fort vi hadde fått spist ferdig og ordnet oss, og der var festen allerede igang. Kjempegod stemning og masse fine folk. Nyttårsaften var koselig, men jeg innså også at egentlig; så bryr jeg meg ikke om jeg er ute på nyttårsaften. Neste år/i år tror jeg faktisk ikke jeg skal drikke... Jeg tror man har en finere opplevelse av nyttårsaften når man er edru. Så flaut at jeg ikke har noen andre bilder enn andre sine snapbilder å legge ut. Haha, det bildet av fyrverkeriet er noe jeg har screenshotta også, fordi jeg fikk såvidt sett noe fyrverkeri i år/fjor.. Jaja! Husker ikke hvem jeg screenshota det av heller. Uansett... Godt nyttår!! :) 


 • 01.01.2015 kl.15:39
  Fine bilder! Godt nyttår! Håper du får en fin dag :)
  05.01.2015 kl.16:53
  Godt nyttår til deg også! Har selv nyttårsforsett om å reise til London med tom koffert, så vi får se om jeg klarer å få til det innen året er omme :)


  Skriv en ny kommentar

  hits