Juletradisjoner og julekos (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

Juletradisjoner og julekos

God første juledag! Akkurat nå ligger jeg i senga og kjenner på at jeg er nødt å komme meg i treninga snart... For all julematen... Alt godteri.... Blir deilig å trene igjen.  I år hadde jeg det utrolig fint på julaften. Jeg har vært full av julestemning nesten hele desember, spesielt siden jeg var i Praha på juleshopping. Men så ble jeg syk forrige uke, og da dabba det litt. Takk og pris var det så koselig i går at jeg fikk julestemning til slutt allikevel. Siden det har skjedd så mye i familien vår de siste årene, har vi ingen faste tradisjoner lengre. Vi pleier å dra i kirka og spiser ribbe. I år ble det til at vi droppet Tre nøtter til Askepott for å dra ut i snøen med hestene. Jeg ridde litt på Stjarni, og så fikk jeg kjøre med Spangmin! Det var gøøøy! Har du noen gang sittet i en vogn etter en hest som løper? Trodde jeg skulle le meg ihjel. 

Etterpå var det bare å løpe i dusjen, og ordne oss før vi skulle i kirka. Det ble jeg, bestemor, tvillingene og Celine som dro i år. Kjempekoselig og fin gudstjeneste. Mamma var hjemme og lagde mat, og så var middagen klar når vi kom hjem. Etter det slappet vi av og så dro vi ned til mor og far og åpnet gaver. En tradisjon vi har, som jeg vet er litt feil, er at vi får julestrømpe natt til 1. juledag. Det er vel vanlig å få det til julaften? Vel, ikke her i huset... Men det er alltid så gøy å våkne til strømpe "dagen derpå", og nei; jeg blir aldri for stor for det!! 

Jeg har fått såå masse fine gaver og hatt det så fint sammen med familien min, og jula var absolutt vellykket i år også, selv om det alltid er trist at vi ikke er en "hel" familie lengre. Det er kanskje på julaften man merker det sterkest at foreldrene er skilt. 

Håper alle mine skjønne lesere har hatt en fin julefeiring, og at den blir fortsatt fin. God jul <3 


 • 25.12.2014 kl.16:07
  Virker som du hadde en fin dag! Kjenner meg igjen i det med at tradisjoner forsvinner, det har det gjort her i huset også, men julen kommer likevel, og den blir som regel bra uansett :-) Håper du har en helt suuper 1Juledag :)
  26.12.2014 kl.12:26
  Så koselig :) Ha en fin 2 juledag


  Skriv en ny kommentar

  hits