JUL I PRAHA (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

JUL I PRAHA

Hei! Nå er første dag i Praha snart over. Da vi kom på flyplassen i dag tidlig, sto det en mann med et skilt hvor det sto "HEGE DAVIDSEN" på, som ventet på oss. Privat sjåfør til hotellet, akkurat som i filmer. Hotellet er fint. Veldig enkelt, rent og ordentlig. Badet er perfekt, noe vi er veldig fornøyde med. Store speil og stor, deilig dusj; det må til! 

Uansett! Endelig er vi tilbake på hotellet, helt utslitte etter en lang dag med tonnevis av inntrykk og opplevelser. Praha er helt utrolig, og vi er i ekstase! Byen svikter ikke på noen punkter. Menneskene, stedet, bygningene, stemningen, alt er bare perfekt! Det ble ikke store shoppingen i dag, for det eneste vi kjøpte var et pizzastykke, starbucks og noen julekuler... Vi skal på shopping i morgen på kjøpesenter, og det gleder vi oss til. 

Etter å ha sjekket ut et av verdens beste julemarkeder, dro vi faktisk på en klassisk konsert på det kjente "Rudolfinum", et stort konserthus bygd en gang på 1800-tallet. Det var utrolig vakker musikk, og mange kjente klassikere dukket opp. For en stund tilbake siden hørte jeg veldig mye på klassisk musikk, og det gjør jeg enda hvis jeg er i stemning for det. Det er så behagelig og fint å høre på! Uansett. De som hadde konserten, var utrolig flinke. De var så samspilte og spilte helt perfekt. Det var utrolig fint. Og ikke minst var det veldig gøy å få vært med på dette. Vi hadde kjøpt oss førsteklasses billetter og fikk en god spot nesten fremst. // Rudolfinum, hvor vi var på konsert.

I morgen har vi masse planer, så akkurat nå vil vi bare sove, for vi har nemlig ikke sovet særlig på veldig lenge... Gleder meg sånn til shopping, museum, skøytehall og julemarked i morgen! :) 


 • 09.12.2014 kl.23:38
  Så helige bilder! Kos dæ masse Hege!<3
  10.12.2014 kl.09:48
  Åå så kjempe koselig ut!


  Skriv en ny kommentar

  hits