DRIKKEPRESS (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

DRIKKEPRESS

I går var jeg hjemme fra jobb halv 12, og med tusen bilder av folk på fest, ble jeg og Caroline revet med og dro en tur ut på byen! Edru! Det var mindre folk enn til vanlig på Sku Bare, så vi dro ned til byen. Uansett, - drikkepresset dagens ungdom er utsatt for i dag, er faktisk helt ekstremt. Jeg kjenner det hver helg. Alle jeg kjenner drar ut på byen, og hver søndag våkner jeg til et hav av mystoryer og snapper på snapchat. Gjerne 6-7 meldinger på facebook fra gutter jeg aldri har møtt også.

Egentlig elsker jeg å være ute på byen. Ikke det å drikke meg full, det er ikke så gøy, men jeg elsker stemningen. Jeg elsker å være med vennene mine, synge og ha det gøy, danse og sladre om alt i verden. Jeg elsker å pynte meg og sminke meg for anledninger, og jeg elsker å le av hvor tullete vennene mine er. Jeg elsker søndagens terapisamtaler, hvor vi summerer opp alt som skjedde, hvem som angrer på hva og hvem som var galest. Hvem som møtte hvem og hva alle sa. Alle bildene, alle filmene. Ung er vi bare én gang, så hvorfor ikke leve det ut til det fulleste? Bare synd jeg jobber så mye eller gjør så mye annet at jeg ikke får vært med, haha. 
//Throwback fra Tyrkia i sommer. Fra i går. Haha, jeg og Caroline fant igjen Sofie og Karinca der de hadde slått seg ned med piknik midt i glasshuset. 

I morgen reiser jeg og Siri, og jeg har ikke helt planlagt så mye. Ikke så mye er på stell, kan man si. Det er så spontant, at jeg får litt smått panikk. Og i stedet for å pakke og gjøre ting jeg må gjøre før jeg reiser, vasket jeg hele leiligheta (utenom rommet mitt), vasket klær, lagde vafler til Celine kom hjem fra jobb og nå sitter jeg her med bloggen. Konfliktsky, jeg. Hjelp. Men nå SKAL jeg rydde rommet og få pakket ordentlig til i morgen. Jeg jobber jo dag, før jeg må rett hjem, dusje og komme meg til flyplassen. Tjøss! 

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits