just a really good week (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

just a really good weekHeisann! Det er helg og jeg har ingen andre planer enn å være hjemme alene. Jeg og søstra mi skal passe på huset, siden resten drar til Trondheim. De siste dagene har vært herlige, som de fleste soldagene pleier å være. Det er ingen steder i verden som er finere enn Bodø når det er sol og varmt. Uka har gått så fort! Mandag sovna jeg faktisk alt for tidlig, men tirsdag dro jeg til Geitvågen med gjengen, og grilla. Det var utrolig koselig! I solveggen var det veldig varmt, men det var litt for kaldt for å bade, hehe. Etter at vi hadde grilla, dro vi for å spille volleyball. Vi spilte volleyball i 4 timer, så du kan jo tenke deg at jeg var sliten etterpå! 


Onsdag var jeg på Mon Ami og spiste med godeste og beste Karinca, og så vandra vi litt i butikker. Er det ikke typisk at når man har lyst å handle, så finner man INGENTING? Lenge leve internettet, sier jeg bare! Da Karinca dro, møtte jeg Cecilie en snarttur, og vi dro også på Mon Ami og drakk kaffe og prata shit, før vi kjørte oss en tur, før jeg måtte tilbake på leir. Torsdag var jeg på Ohma og spiste sushi med Rikke, ei av mine beste venninner fra videregående og ungdomsskolen. Såå koselig det var med litt gjensyn med henne. 

Så ja, jeg har hatt ei kjempefin uke! Håper helga blir rolig og koselig. Først skal jeg på kino med gjengen, da. Skrekkfilm. Blir faen ikke mye rolig. Ha ei fin helg, folkens! :) 
  • Skriv en ny kommentar

    hits