EN DÆSJ MED MOTIVASJON (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

EN DÆSJ MED MOTIVASJON

Siden det er en sånn "være hjemme og slapp av"-dag i dag, så har jeg bladd igjennom blogger, noe jeg vanligvis ALDRI gjør, og jeg har blitt så inspirert av så mange flinke bloggere! Og nå kjenner jeg at jeg har lyst til å være ferdig i militæret, ha en egen leilighet jeg kan pynte og ordne med mine egne ting, jobbe og tjene ordentlig med penger, og skjemme meg selv bort like mye som jeg gjorde før jeg sluttet å jobbe. Herregud, det var så deilig å kunne kjøpe hva jeg ville, når jeg ville. Reise på ferie og nærmest ikke tenke på regninger. Take me back! 

Har skrevet ut jobbsøknad nå, og skal søke på ekstrajobber ved siden av militæret. Det kan hende det blir tungt, men jeg gleder meg allerede til å ha noe som minner meg litt om et sivilt liv. Å være hjemme i helgene er så vanvittig deilig, selvom jeg STORTRIVES i militæret. Jeg synes det er en viktig erfaring, og er veldig stolt av meg selv som valgte den veien. Dessuten er det en fin måte å ta et "friår" fra skole og utdanning og slikt. Også blir man kjent med så sinnsykt mange flotte mennesker. Jeg tror det må være noe spesielt med folk som drar i militæret. De er så åpne og hyggelige, alle sammen. 

Herlighet for en posjon med motivasjon jeg fikk nå! Opp av senga, på med treningstøy, og ut i skogen! Hvorfor sitte på rumpa selv om det er litt tåkete vær? Jeg skal allefall ikke sitte her å sløve mer. Skal faktisk gå meg en tur på fjellet. Rumpetrening, det! Eller, fjellet er kanskje ikke noe vits, fordi det er så tåkete og jeg kommer garantert til å gå meg vill og så blir jeg savnet og så blir jeg hentet av helikopter. Jeg ser det for meg, fordi det er faktisk så sinnssykt typisk meg. 


Så her er litt av min motivasjon i dag! Hadebra! 

 


 • 08.06.2014 kl.16:23
  Må ha en daglig dose med slike bilder, hehe :-)

  Du hadde fin blogg, ha en strålende søndag.

  Ta gjerne turen innom min, om du ønsker det.
  08.06.2014 kl.16:24
  Fin header
  08.06.2014 kl.16:32
  Godt med litt inspirajon!! : )
  08.06.2014 kl.18:02
  Inspirerende bilder!
  08.06.2014 kl.19:30
  jeg synes det er så kult at du er i militæret :)
  08.06.2014 kl.19:35
  herlig!


  Skriv en ny kommentar

  hits