bæ bæ, lille lam (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

bæ bæ, lille lam

Heisann!

Da var det endelig en header på bloggen igjen! I dag har vært en kjempefin dag. Sol og varmt i lufta, - og jeg har vært på harrytur med mor og mamma. Vi var innom en gård hvor mamma hadde vært når hun jobbet på eldrehjem, og jeg fikk kose med sauer og lam! Kjempestas det, altså! Ellers må jeg tilbake på leir nå snart.. Jobb i morgen. Jeg har hatt langperm, så har hatt fri siden onsdag. 

Det er så rart, jeg bor så nært leir og kan dra hjem når jeg vil; men allikevel presterer jeg å pakke som om jeg skal flytte på andre siden av jorden; HVER gang jeg er hjemme! Er sikkert snart fri for ting hjemme. 

Bæææ

Vel uansett! Jeg er skikkelig reisesyk for tiden. Jeg har så utrolig lyst å ut å reise. Hvor som helst! Må bare bort snart. Har heldigvis planer med venner om å reise ut på sensommeren til Tyrkia. I dag skulle jeg egentlig gå 7toppsturen, men siden jeg plutselig ikke hadde noen å gå med, og ikke orket å stresse med å dra inn til byen siden jeg kom så sent hjem i går (husker ikke hvorfor?), fant jeg ut at jeg bare skulle droppe det. Angrer nå, men skitt au! Steigting på fredag :-) 

 


  • 02.06.2014 kl.15:56
    Hei! Fin blogg du har<3 vi har en konkurranse på bloggen vår og har veldig lyst til at du skal være med! Du finner mer info på bloggen vår om hvordan du kan delta www.nultull.blogg.no

    Ha en fin dag videre:)


    Skriv en ny kommentar

    hits