NEWS (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

NEWS

Latterlig mye har skjedd siden sist, og jeg har ikke sjans til å ta igjen alt! Bloggen har gått i grusen og jeg har ikke tatt meg tiden til å bry meg. Dagene mine er uendelig lange og jeg har så mye jeg heller vil bruke den lille tida jeg har til overs på. Snakk om å leve et puslespill, altså!! Jeg kan egentlig oppsummere at jeg har det veldig bra for tiden, og ja, det føles som alt går min vei akkurat nå - og jeg tenkte å skrive litt om en av de mange grunnene til det nå! 

For de som har lest bloggen min en stund, eller eventuelt kjenner meg, så er det kjent at jeg var deltaker på Forsvarets Jentecamp 2013, noe som var en utrolig kul opplevelse, og jeg satte virkelig pris på alt jeg lærte og fikk ut av det! Jeg fikk en smakebit på hvordan det er å være en leder; og jeg forsto at jeg kan hvis jeg vil. Jeg kan være en god leder. Nå har jeg fått et nytt tilbud fra forsvaret: jeg skal nemlig delta på Forsvarets pilotcamp for jenter! Det er en camp i Elverum hvor vi får smake på livet som pilot! De som kjenner meg, vet at jeg LENGE har DRØMT om å bli pilot - og de vet også at jeg ville gjort hva som helst for å ha en slik sjanse. At jeg er en av få som får delta på campen, gjør meg stolt og veldig, veldig glad! Mange hadde søkt, og ikke alle fikk plass. At jeg fikk plass er utrolig kult, og det betyr at om to uker skal jeg fly helikopter, seilfly og SAAB Safari (skoleflyet til pilotskolen!!!!!) - det ER for godt til å være sant!

Her er programmet for helgen: 

Fredag

Ettermiddag/kveld:    Oppmøte, registrering, innkvartering og informasjon

Lørdag

0800 Frokost

0900 Briefing (velkommen, orientering om camp, brief om flyging)

1000 Flyging/ Seilfly, Helikopter, SAAB Safari

1300 Lunsj

1400 Flyging/ Seilfly, Helikopter, SAAB Safari

1800 Middag

1900 Kveldsaktivitet/ orienteringer/ sosialt

 

Søndag

0800 Frokost

0900 Brief

1000 Flyging

1300 Lunsj

1400 Orienteringer/ flyging

 

1500 Avslutning/flyshowet i bodø 2012

Jeg er skikkelig gira, - se for deg at du plutselig har fått en gratisbillett til din største drøm som forsåvidt var helt fjern og så alt for langt unna... Det er nettopp det jeg opplever: drømmen jeg på mange måter bare måtte le bort, tulle om og glemme til slutt, ble plutselig veldig virkelig! Jeg vil forsåvidt bare si -IN YOUR FACE- til alle som sa at jeg måtte slutte å ha så store drømmer. Til alle som sa at jeg ikke hadde sjans. Til alle som sa at det ikke ville skje. Jeg gir meg ikke før jeg har kommet så langt som overhode mulig!

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits