KLIPPET MEG KORT!! (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

KLIPPET MEG KORT!!

Såå, i dag har jeg vært en tur i byen med Karin og Vilde, der jeg blant annet kjøpte vin og papir. Do not ask, jeg skal vise en annen gang. Det som er viktig nå, er å fortelle hvor sabla nervøs jeg er for morgendagen. Jeg må snart pakke, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal pakke engang. Det vil si, jeg må finne fram pakkelista. I morgen skal jeg nemlig på Forsvarets jentecamp! Gleder meg og gruer meg samtidig. Heldigvis drar jeg ned til Oslo sammen med Hanne-Beate, ei jente i a-klassen - og jeg har dessuten vært i kontakt med flere jenter som skal, og de alle virker veldig hyggelige, så jeg antar det bare er å glede seg!! Flyet går klokken 11, så jeg får sovet ... To timer lengre enn normalt, haha. Kanskje. Må se akkurat dét litt an. 

Dagens, vett. Blazeren fikk jeg av Karinca. Hun skal flytte (wææ, hun og kjæresten har kjøpt leilighet!!) - og hun hadde flere søppelsekker med klær hun skulle gi bort/kaste. Elsket det, egentlig. 

Og da jeg kom hjem fra byturen, klippet jeg meg kort. Fordi på mandag har vi nemlig kjønnsskiftedag (ståkuka, uka før russetida), og jeg skal være gutt. Ser jeg ikke bra ut eller????? Heh... Er ikke hjemme før klokken tolv-ett på søndag, så får ikke gjort en dritt da. Og på kvelden på mandag er det russerevy!!!!

Men nå må jeg kanskje pakke. 

Kanskje. 

(Vet ikke om jeg skal ha bag eller koffert... Anyone?) 


 • 18.04.2013 kl.20:51
  haha, kult..:P
  19.04.2013 kl.08:03
  God tur etterpå så snakkes vi på Gardermoen :D


  Skriv en ny kommentar

  hits