VICTORIA FALLS - AFRIKA (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

VICTORIA FALLS - AFRIKA

Jeg husker det som i går, dagen jeg fikk vite at bidraget mitt til en konkurranse på blogg.no var trukket ut i finalen om tur til Afrika. Jeg satt å hylte i klasserommet og løp ut av klasserommet uten å vite hvor jeg skulle gjøre av meg, haha. Alt var surrealistisk, og jeg hadde nok ikke en fjerneste anelse om hva som egentlig pågikk. Så var det en helg med pining for min del. Jeg tilbrakte hele helga i senga og spammet internett med "stem på meg her"-innslag. Bare en måned etter den dagen satte jeg på et fly på vei mot Zambia som ligger sør i Afrika, sammen med NORAD og Norges Idrettsforbund. Jeg var en dårlig blogger på den tiden, og alle innleggene er slettet (har dem lagret slik at jeg kan se på dem en gang i framtiden), og jeg hadde tidenes dårligste stil, frisyre og jeg var så bleik at Rachel sa at jeg lyste opp i mørket: og det verste av alt var at det var sant også. 

De bildene dere får se under er fra en av dagene der vi ikke var på prosjekter (tror jeg), men tilbrakte hele dagen ved Victoria Falls, et verdenskjent fossefall, som er utrolig unikt, og 112 meter langt. Det er et skille og en landegrense mellom Zambia og Zimbabwe, og brua som fører deg over fra den ene siden til den andre er et kjent sted å hoppe i strikk fra. Jeg var 17 år, og jeg hoppet i strikk! Så stolt over meg selv, og jeg var ruset på adrenalin i flere dager etterpå, nesten. Jeg husker jeg var sikker på at jeg skulle dø da jeg fløy ned og så vannet brøle der nede. Men alt gikk fint da! 

Før det hadde vi vært å badet i Devils Pool, et kjent badested i Victoria Falls. Du får bøye deg over kanten og være litt YOLO, haha - og se rett ned i døden, nesten! Det kuleste må være regnbuene man kunne se ned i fossen, som så og si var det eneste man så, utenom masse røyk som steg opp fra vannet... 
Se så bleik og stygg jeg var, hahaha.


  • 16.04.2013 kl.19:29
    Hei! Hva synes du om inspirasjonen min i det nyeste innlegget mit?

    Blir du like inspirert som meg? Hva tenker du?


    Skriv en ny kommentar

    hits