RUNDTUR GJENNOM TRONDHEIMS GATER (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

RUNDTUR GJENNOM TRONDHEIMS GATER

Nå ligger jeg i senga, klar for å innta drømmeland. Dagen i dag har vært super, den og. Vi var som sagt tidligere på shopping, og når vi kom hjem var det tid for Mario Kart og så middag med Liv Maja. Etter middag slappet vi av en stund, før vi fant ut at vi skulle gå oss en "liten" tur ut.

Jeg tok jo selvklart med meg turbukse nedover hit, i håp om å få meg en aketur eller to (noe som ser dårlig ut siden jeg har så "modne" folk rundt meg!). Turen startet med at vi først dro til et tårn. Nå husker jeg ikke hva det heter lengre. Tyholttårnet eller noe sånt. Så gikk vi til Nidarosdomen, over ei stor elv, og inn til torget. Når vi var på torget, var vi helt fortapte og ante ikke hvor vi skulle gå for å komme oss hjem. 

Vi spurte om veien, og hver eneste person vi spurte var helt sjokkerte og "NEI HERREGUD SKA DÅKK GÅ HEILT DIT? DET ER LANGT AZZ, Æ TRUR NOK DÅKK MÅ TA BUSSEN SJØH". Til tross for alle de sjokkerte menneskene som hjalp oss med å finne veien, kom vi allefall til slutt hjem. (Det tok bare et kvarters tid å gå fra torget lol) Kjempefin tur, og nå begynner jeg å få et lite bilde av Trondheim. På tide! Vet sånn ca. hvor vi bor i forhold til alt i byen. Digg! 

Tyholttårnet - Det norske svaret på Eiffeltårnet! Celine hadde på en app som talte hvor langt vi hadde gått, og den viste én mil når vi kom hjem! Spreke unger, eller hva! Forresten, her i Trondheim er det full fest på en mandag klokka 9 om kvelden. Seriøst, folk var dritings i gatene. Haha!! 
  • Skriv en ny kommentar

    hits