Trondheim city (Hege Davidsen)
FORSIDE INSTAGRAM OM MEG KONTAKT

Trondheim city

Hei! 

Det er lenge siden jeg har blogget nå, og masse som jeg hadde planer om å blogge om har bare blitt skyvet til siden. Jeg har faktisk tatt masse bilder som jeg hadde tenkt å legge ut, men det ser dårlig ut, altså! Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos broren min i Trondheim. Jeg og lillesøster Celine er på besøk hos han og kjæresten i vinterferien. Vi kom i går morrest, og dro på shopping nesten med det samme, etter å ha suttet på toget i 8-9 timer, så da vi var ferdige på shopping var vi heeelt utslitte! Så da gikk kvelden ut på å spille wii og slappe av. Deilig! 

I dag er det søndag, så det er jo ikke så mye å gjøre, men vi har allikevel hatt en suuuper dag. Vi var i Nidarosdomen, og etter det fikk vi en rundtur i Trondheim, hvor bror viste oss hvor de har bodd før, pluss av vi var på en utsiktsplass og tok litt bilder. Nå har vi spist middag og slapper av med "extreme makeover". 
Dette treet har fått skjerf! Det var mange trær i byen som hadde dette, haha! Forstår ikke helt hvorfor noen gidder. Jeg gadd ikke engang å snu bildet slik at det ble riktig vei...... 

Så, vi har med andre ord hatt en kjempebra søndag. I morgen skal vi på shopping igjen! Gleder meeg!

Har du en fin ferie??


 • 17.02.2013 kl.20:53
  i like this picture.please accepted my friend request.
  17.02.2013 kl.22:39
  Så koselig! Har en kjempefin ferie <3


  Skriv en ny kommentar

  hits